vineri, 21 decembrie 2012

Review Anian - Sampon Repair and Protect, Balsam bifazic hidroreparator si Balsam vitalizant (ro only)



     Hello, ladies.

     Parul meu este foarte “multumit” in ultima vreme, iar asta pentru ca am gasit produsele perfecte pentru a-l ingriji. Este vorba despre produsele Anian, de care m-am indragostit pe la jumatatea acestui an (daca tin bine minte). Prima data am incercat samponul si masca regeneratoare si keratinalichida, iar acum vreo doua luni am pus mana pe alte patru produse.
     Astazi va voi vorbi despre trei dintre ele, cu mentiunea ca n-am apucat sa testez prea bine balsamul vitalizant. Nu stiu care posta poarta vina pentru capacul spart al balsamului, insa din 1000 ml eu m-am ales doar cu vreo 100 ml, restul continutului fiind varsat in cutie. Cei de la TrioDeluxe s-au oferit sa-mi retrimita balsamul, insa nu mi s-a parut corect sa plateasca ei pentru vina altora. Oricum, la urmatoarea comanda il voi cumpara din nou.
     In poza apare si masca de par, pe care nu stiu de ce am inclus-o pentru ca nu ii voi face review astazi. Am incercat-o o singura data si am decis sa o folosesc abia dupa ce voi folosit balsamul bifazic. Dar ca un mic "preview", imi place :).






     Eu v-am mai vorbit despre parul meu in alte postari, insa voi relua pe scurt: fir subtire, par fin, rar, degradat de la vopsea si placa. Acestea fiind zise, sa trecem la review:


  1. Samponul Repair and Protect:






     Ce spun ei: 

     Sampon Repair and Protect - Ultra stralucitor - pentru par vopsit,  deteriorat sau fragil, contine Pro Vitamina B5.
     Hraneste si repara firul de par, protejeaza culoarea.
     Instrucţiuni de folosire: Aplicaţi pe părul ud, masaţi uşor, apoi clătiţi cu apă din abundenţă.
     Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
     Cantitate: 400 ml.



     Ce spun eu:

-         curata parul bine dintr-o singura samponare, desi eu ma spal de fiecare data de doua ori din obisnuita;
-         are un parfum floral placut, nu foarte puternic, dar care se mentine pe par 1-2 zile, chiar daca stati in fum de tigara sau gatiti;
-         de cand folosesc acest sampon am observat ca parul mi se ingrasa mai greu. Mai exact, in loc sa ma spal la doua zile, acum ma spal la 4 sau 5 zile, un progres vizibil zic eu;
-         in ceea ce priveste cantitatea de produs pe care trebuie s-o folositi la fiecare spalare, este suficient sa turnati in palma produs cam cat o boaba de strugure;
-         un alt lucru bun la acest sampon este ca face foarte multa spuma. Cand ma samponez imi place sa am spuma multa, cat mai multa, iar samponul asta imi ofera fix ce vreau si ce am nevoie: spuma, fetelor, la ce va gandeati? :P
-         spre deosebire de alte sampoane (precum L’Oreal), acesta chiar imi hidrateaza parul;
-         are o cantitate mare (400 ml) si este spornic: il folosesc de circa doua luni si am consumat abia jumatate din el.
-         parul meu este vopsit brunet, iar culoarea se pastreaza destul de bine. Mentionez ca mi-a curs culoare din par doar cand m-am spalat a doua oara dupa vopsire.






     Ce nu-mi place este ca imi incurca putin parul, insa presupun ca e ceva normal cand ai parul cret.


     Ingrediente:







     Samponul il gasiti AICI la pretul de 16.00 lei.




  1. Balsam bifazic hidro-reparator pentru păr foarte uscat sau deteriorat:





     Ce spun ei: 

     Noul ANIAN balsam intensiv bifazic, cu tratament hidroreparator, se foloseşte exclusiv pentru părul foarte uscat sau deteriorat de agenţi externi, precum razele solare, coloranţi, nuanţatori, permanent, folosirea excesivă a uscătorului de păr, apă marină sau din piscine, etc. Redă supleţea şi strălucirea părului. Acţionează atât în interiorul cât şi în exteriorul firului de păr. Conţine creatină şi ceramide 3 care acţionează în profunzime, agenţi care înbunătăţesc acţiunea de refacere a părului, proteine esenţiale din plante, un complex multiactiv protejează şi îmbunătăţeşte vitalitatea părului. Aplicat pe părul sănătos sau netratat, acţiunea sa poate fi excesivă dar nu dăunătoare făcând părul să pară greu, efect care dispare după prima spălare.

      Instrucţiuni de folosire: Aplicaţi pe părul spălat şi şters cu prosopul. Nu aplicaţi pe scalp. NU SE LIMPEZEŞTE. A se evita contactul cu hainele.

     Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
     Tratament stiinţific.
     Cantitate: 400 ml.







     Ce spun eu:

-         este primul balsam de tip leave-in care-mi place. Am incercat nenumarate pana acum (precum Avon sau Dove) si in cazul tuturor mi-am simtit parul incarcat, imbacsit chiar si era lipsit de volum. In schimb, acesta imi lasa parul matasos, stralucitor, nu-l simt incarcat si are mult volum;
-         economisesc destul timp cu balsam. In cazul unui balsam normal, trebuia sa folosesc o cantitate maricica (indiferent de balsam) pentru a-mi descurca parul, folsindu-mi atat degetele cat si peria Tangle Teezer. Apoi trebuia sa-l las vreo cinci minute sa actioneze, dupa care pierdeam inca cinci minute clatindu-ma. Poate nu pare mult, dar imi lua aproape 15 minute sa ma ocup de sectiunea “aplicarea balsamului”, ceea ce pentru mine e destul de mult. Acum, dupa ce ma spal tin un prosop pe cap cateva minute pentru a scapa de surplusul de apa, agit sticla de balsam pentru a uniformiza produsul, aplic 4-5 pufuri pe lungimea parului si ma usuc cu foehn-ul;
-         balsamul are un ambalaj de tip spray, ceea ce face aplicarea foarte usoara;
-         nu stiu cum face, insa imi descurca parul fara sa-l mai pieptan inainte de a ma usca;
-         are un parfum placut, pe care nu pot sa-l identific insa, si care se pastreaza vreo 2-3 zile pe par;
-         cu riscul de a ma repeta, trebuie sa spun ca-mi lasa parul matasos, cumva… cremos, se simte foarte placut la atingere oricum; in plus, parul meu a capatat o stralucire naturala si are foarte mult volum, care se mentine pana la urmatoarea spalare;
-         are 400 de ml si este si foarte spornic: il folosesc de circa doua luni si am consumat putin mai mult de un sfert.





     N-am gasit niciun defect acestui produs.

     Ingrediente.






     Balsamul bifazic poate fi gasit AICI, la pretul de 30 de lei.



  1. Balsam vitalizant:





     Ce spun ei:

     Cremă Vitalizantă, îmbogăţită cu proteine de grău, revitalizează firul de păr oferind strălucire, sănătate şi vitalitate. Crema balsamică pentru întreţinerea părului, chiar şi a părului deteriorat de vopsea. Conţine acid citric care previne îngrăşarea părului.

      Instrucţiuni de folosire: Se aplică pe părul proaspăt spălat masând uşor pielea capului. Lăsaţi să acţioneze cateva minute pentru un efect intens. Se clăteşte cu apă din abundenţă.

      Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
     Cantitate: 1000 ml. (1L)





     Ce spun eu:

     Am apucat sa-l folosesc doar de patru ori, tinand cont de cantitatea pe care am avut-o la dispozitie, asa ca parerea mea nu este pe deplin formata. Cu toate acestea, o sa va spun ce cred eu despre acest produs, la acest moment.

-         textura este cam lichida pentru gustul meu, in sensul ca balsamul mi se imprastie in mana si curge printre degete pana apuc sa-l aplic pe par;
-         imi descurca destul de usor parul;
-         are un parfum placut, as spune usor fructat;
-         se clateste rapid, nu lasa parul incarcat, insa nici nu ofera la fel de mult volum precum balsamul bifazic prezentat mai sus;
-         in schimb, imi lasa parul foarte moale si matasos.
-         Cantitatea este de 1000 ml.





     Momentan atat am de spus despre acest produs, ii voi mai face un review dupa ce-l voi recumpara si-l voi testa asa cum trebuie.

     Ingrediente:







     Il gasiti AICI la pretul de 20 de lei.




     Este un lucru pe care nu l-am precizat atunci cand am vorbit despre sampon si balsamul bifazic: cresterea si regenerarea parului. Ambele produse au avut un efect benefic si mai mult decat vizibil asupra podoabei mele capilare. Desi parul meu inca pare rar, in realitate mi-au crescut foarte multe fire de par noi, pe care le veti in pozele de mai jos (sper :D). In plus, imi creste mai repede ca inainte - m-am vopsit la sfarsitul lui noiembrie, iar radacinile se vad destul de bine. Parul arata si se simte mai sanatos, este mai stralucitor si e mai usor de coafat.
     Va las cu pozele:


















     Daca are vreo importanta pentru voi, produsele au fost cumparate de mine, nu le-am primit spre testare. Am de gand sa incerc si alte produse Anian, cumparate tot de la TrioDeluxe, pentru ca au fost intotdeauna foarte draguti si amabili si mi-au raspuns la orice intrebare.


     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 





                       Kisses and always be beautiful

                              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...