duminică, 1 aprilie 2012

NOTD: Nebula


     Hello, ladies.
     In ultima vreme am dezvoltat o adevarata pasiune pentru oje, am tot cumparat cu nemiluita, insa n-am apucat sa folosesc nici macar jumatate din cele noi. Asa ca m-am decis sa incerc tot felul de modele si combinatii, in detrimentul manichiurilor simple. Data trecuta am realizat un french colorat, iar astazi vreau sa va arat un model mai special care, desi nu a iesit cum doream eu, tot este frumos. Ba chiar putin spectaculos as spune :).
     Initial am vrut sa fac un fel de ombre nails. In mod normal, la acest model se coloreaza fiecare unghie cu cate o nuanta, pornind de la una deschisa si terminand cu una inchisa, mergand in degrade. Eu am vrut sa obtin acelasi efect, insa folosind mai multe oje pe aceeasi unghie. De data aceasta nu mi-a iesit, insa nu ma dau batuta, voi mai incerca. Modelul meu seamana cu o nebuloasa, de unde si numele postarii. Sau cel putin mie mi se pare ca seamana :D.



     Manichiura este realizata cu ajutorul tehnicii buretelului si, desi ati crede ca e mult de munca, va inselati: nu mi-a luat mai mult de 15 minute pentru a face modelul.


     Cum am procedat:

     Am aplicat un strat Essence base coat, apoi doua straturi Catrice “120 Plump play with me” si am asteptat sa se usuce. Apoi, aplicand pe varfurile mai multor buretei ojele Catrice “800 Heavy Metallilac”, “420 Dirty Berry” si Essence “03 Magic Wand” (click AICI pentru review), am tapotat pe rand unghia cu fiecare nuanta in parte. La final, am aplicat un strat din Essence top coat, care se usuca in 15-20 de minute si are un finish frumos, lucios. By the way, este mult mai bun decat Essence gel look nails. Daca doriti ca data viitoare sa fac un tutorial din poze, va rog sa-mi spuneti.
    Rezultatul il puteti vedea in pozele de mai jos. 







     







        Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...