marți, 21 octombrie 2014

NOTD: Abstract autumn

     Hello, ladies.

     A treia manichiura din acest sezon este una dark, cu motive abstracte. Este inspirata de zile ploioase de toamna, frunze in nuante inchise si porumbei cu pene deschise la culoare ce taie cerul plumburiu. Da, sunt visatoare, ca de obicei.
     Eu sper sa va placa manichiura, iar detalii despre produsele folosite gasiti mai jos.     Oja folosita este China Glaze "Howl You Doin'", pe care o gasiti si la Beauty in the Bottle. Baza este un mov inchis, iar glitter-ul are diverse marimi si este mov, ruginiu si auriu. Pentru o acoperire completa este nevoie sa aplicati trei straturi, insa partea buna este ca se usuca extrem de repede, in nici cinci minute. Spre surpriza mea, oja nu are un finish lucios, ci aproape mat.
     Oja primeste o bila neagra doar pentru ca este foarte greu de indepartat. Dar cu multa rabdare si multa acetona am reusit sa o dau jos de pe unghii, intr-un final.

     Modelul stampilat face parte dintr-o placuta MoYou London, pe numele sau "Artist Collection - 09".

     Va las cu pozele.


     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.            Kisses and always be beautiful

 
              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...