sâmbătă, 18 august 2012

Glittery friday - Twinkle twinkle, little star (Ro only)


     Hello, ladies.

     Astazi blogosfera romneasca a stralucit, la propriu. Noi, bloggeritele, am pus la cale un proiect numit “Glittery Friday” care are o tema foarte simpla: sa va aratam o manichiura “sclipitoare”, care sa ne si reprezinte. Este primul proiect pe care-l realizez impreuna cu (multe) alte bloggerite si, sper eu, nu va fi nici ultimul.
     Luminile, va rog, si sa intre in scena noua mea oja preferata cu sclipici: Kiko 255.        Va spun sincer ca, initial, vroiam sa am ca baza o oja normala peste care sa aplic un glitter ca, slava domnului, am destule :)). Dar astazi am fost la Kiko (yey, finally) si de cum am vazut 255-ul am stiut ca trebuie sa-l am si sa-l folosesc pentru aceasta postare. Oja este un mov inchis, o “pruna” ce straluceste in zeci de culori si pe cuvant ca nu exagerez. Veti vedea si voi in poze, atat cam am putut sa surprind la lumina becului. Din pacate, cand m-am apucat eu de unghiute deja se intunecase, insa promit ca mine voi face mai multe poze la lumina naturala si veti vedea “pruna” mea in toata splendoarea ei.
 


 

     Sper ca v-a placut manichiura mea sclipitoare. Iar acum va invit sa vizitati blogurile colaboratoarelor mele, pentru a va delecta cu alte unghiute sclipitoare.:

Minnie Angel (Iulia Fratieanu): http://welcome-to-disneyland.blogspot.ro/
Blossoms (Stefana Sso): http://theprettyblossoms.blogspot.ro/
Miha.ela (Mihaela Pojogu) - http://aboutwomenandnotonly.blogspot.com/
CatalliNails (Catalina Oprea) http://catallinanails.blogspot.ro/
Fashion iz my drug ( Madalina Herman ) - http://fashionizmydrug.blogspot.ro/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...