duminică, 15 iulie 2012

Special Lens giveaway winner

     Hello, ladies.

     Yesterday has ended the giveaway I organized with Special Lens, where you had the chance to win two pairs of circle contact lenses from the Barbie Eye Super Nudy collection, and now it's time to announce the winner.

     Ieri s-a incheiat giveaway-ul organizat in colaborare cu Special Lens, unde au fost puse la bataie doua pereche de lentile de contact circle din colectia Barbie Eye Super Nudy, iar acum este timpul sa anunt castigatoarea.

     Overall, there were 161 subscriptions, but only 158 were valid. Miss Suzana Grigoras entered four times to this GA, so I had to erase three of her subscriptions.

     In total, au fost 161 inscrieri, dintre care doar 158 valide. Domnisoara Suzana Grigoras s-a inscris de patru ori, asa ca i-am eliminat trei dintre inscrierile in concurs. Credeam ca nu mai este nevoie sa specific faptul ca sunt descalificate nu doar persoanele care se inscriu de pe id-uri multiple si cu conturi false, ci si cele care se inscriu de mai multe ori cu acelasi nume. Ma rog, data viitoare o sa am grija sa precizez si acest lucru, ca sa nu mai existe probleme.


     I used random.org to select the winner and the lucky girl is:

     Am folosit random.org pentru a alege castigatoarea, iar fata norocoasa este:
                                                                 Flory Florentina


     Congrats, Flory.

     Felicitari, Flory, sa le folosesti cu placere. Ai 48 de ore la dispozitie pentru a-mi trimite un mail cu datele tale de contact, in caz contrar voi alege o alta castigatoare.

Later Edit: Deoarece prima castigatoare nu m-a contactat in decursul celor 48 de ore, am decis sa extrag o alta fata, dupa cum prevede regulamentul.

Felicitari, Adina. ai 48 de ore la dispozitie sa ma contactezi :).                               Kisses and be beautiful

                                 Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...