joi, 31 mai 2012

Swatch & Review - Sleek Pout Polish "Peach Perfection"


     Hello, ladies.

     Cred ca stiti ca nu doar tenul si corpul au nevoie de hidratare, ci si buzele. Ale mele nu sunt doar deshidratate, ci le agresez atunci cand sunt stresata (o stare care ma defineste in ultima vreme): le musc sau efectiv imi rup pielitele de pe buze. Pentru ca nu pot renunta la acest obicei prost, am tot cautat un balsam de buze care sa mi le hidrateze intens si sa le ajuta sa-si “revina” rapid. Insa am vrut mai mult de-atat de la un lip balm: sa-mi coloreze buzele intr-o nuanta naturala, placuta, sa para “proaspete” si taman bune de sarutat si sa le ofere un luciu discret. Ah, si sa miroasa delicios, pentru mine e un “must”.
     De-a lungul timpului am incercat multe balsamuri, insa unul singur a indeplinit absolut toate cerintele de mai sus: pout polish-ul de la Sleek. Cel pe care il detin eu este “Peah Perfection” si iata care este parerea mea despre el.



     Ce spun ei: 

“Balsam de buze nuanţat, formulat cu uleiuri naturale de migdale, unt de shea, extract de avocado si vitamina A, C si E. Contine SPF15 pentru a proteja buzele de razele ultra-violete.”

     Ce spun eu:

     Produsul este ambalat intr-o cutiuta compacta, mica si transperanta si are 10 grame. Este perfect pentru a fi purtat in geanta, ii veti gasi cu siguranta un loc oricat de mica ar fi aceasta. 



     Pout polish-ul are o consistenta foarte cremoasa, nu este lipicios si are un finish usor de gloss. Mie imi hidrateaza foarte bine buzele si le ofera un luciu discret, fara a contine insa particule de sclipici. Rezistenta sa este de aproximativ 2-3 ore, apoi este absorbit de piele, lasand buzele moi si catifelate, cu o usoara nuanta de piersica si un aspect usor “dewy”.
     Miroase absolut delicios, a nuca de cocos si vanilie. Desi aroma este una dulceaga si relativ puternica, va asigur ca nu este nici pe departe deranjanta sau chiar gretoasa, cum se intampla la unele balsamuri, creme sau parfumuri. Miroase suficient de puternic cat sa-ti faca o adevarata placere sa-l porti pe buze.




     Daca exceleaza la capitolul hidratare si aroma, nu acelasi lucru pot spune despre gust. Desi are un miros dulceag, gustul lipseste cu desavarsire, ceea ce pe mine nu ma deranjeaza deloc.
     Imi place ca pot sa-l folosesc atat ca balsam de buze, cat si ca luciu, aplicat peste orice ruj doresc. Este spornic, de vreo luna il folosesc aproape zilnic si abia daca se vede ca e inceput. 



     Acestea au fost partile pozitive ale pout polish-ului, acum sa va spun si ce nu-mi convine.

     Nu mi se pare igienic faptul ca trebuie aplicat cu degetele. Ok, acasa il aplic cu pensula si ma si spal pe maini, dar cand sunt in oras ce fac? Nu pot sa ma car cu pensula de buze dupa mine si sa o scot din geanta in metrou/autobuz/masina/pe strada de cate ori vreau sa-l aplic. Stiu, exista geluri dezinfectante pentru maini, insa chiar si asa nu mi se pare safe sa-l aplic cu degetele. 





     O alta “buba” ar fi ca Sleek sustine ca pout polish-ul contine, printre altele, si vitamine, insa acestea nu apar nicaieri pe lista ingredientelor. Ma indoiesc ca au uitat sa le treaca, dar probabil s-au gandit ca untul de shea si uleiul de migdale contine destule vitamine ca sa mai adauge si ei. Oricum, ar fi fost frumos din partea lor sa precizeze acest lucru, nu sa listeze ingredientele ca si cum ar fi fost adaugate separat. My 2 cents. 

     Pout polish-ul are tendinta de a se strange foarte putin in cutele buzelor, insa pentru mine nu este un mare dezastru, asa ca asta ar o bila gri spre alb :).



PRO’s:
-         e mic, compact si usor, perfect pentru a fi purtat in geanta
-         hidrateaza buzele si le ofera un luciu discret
-         miroase delicios
-         contine ingrediente naturale si are SPF 15
-         este cremos
-         poate fi folosit simplu, ca balsam de buze, sau ca luciu, peste un ruj
-         este spornic

CON’s:
-         trebuie aplicat cu degetele
-         n-are niciun gust
-         vitaminele nu sunt trecute pe lista ingredientelor

     In mare, produsul ma multumeste pentru ca imi indeplineste toate dorintele si cu siguranta am sa-l recumpar. Am pus deja ochii pe Pink Cadillac si Powder Pink.

     Pout polish-ul de la Sleek costa 19.99 lei si il puteti cumpara de pe Mya Shop, de AICI. este disponibil in nuantele Peah Perfection, Pink Cadillac, Powder Pink si Electro Peach.

     Ati incercat pana acum vreun pout polish de la Sleek? Daca da, cum vi s-a parut? Ati fi tentate sa-l achizitionati, daca n-ati facut-o pana acum?


                            Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...