sâmbătă, 7 iulie 2012

Review - Lotiunea micelara Bioderma Sensibio H20


     Hello, ladies.

     Acum cateva luni am facut o postare in care va prezentam produsele mele de ingrijire a fetei, facandu-le si cate un mic review. De atunci au intervenit niste schimbari: tenul meu a devenit din foarte uscat mixt, dar inca foarte sensibil, iar acum folosesc (evident) alte produse. Astazi, insa, vreau sa va vorbesc despre un produs de curatare a fetei si ochilor, de care eu nu ma voi desparti prea curand.

     De ceva vreme, tot mai multe persoane imi laudau lotiunile micelare: ca sunt extraordinare, ca nu stiu ce pierd daca nu incerc si eu, ca n-o sa ma mai despart de vreuna dupa ce o sa o testez.
     Curiozitatea mea a crescut si mai mult dupa ce am inceput sa nu ma mai inteleg cu produsele de demachiere care inainte imi faceau bine, insa tot ezitam sa-mi cumpar o lotiune micelara din simplul motiv ca nu stiam pe care s-o aleg. Imi erau recomandate nenumarate firme si, bineinteles, fiecare persoana mi-a spus ca “este cea mai buna EVER”, plus ca am fost dezamagita cam de fiecare demachiant cumparat recent, so what to do? Si sincer, chiar nu vroiam sa m-apuc sa arunc banii pe toate, ca sa vad care-mi este buna.
     Ei bine, sa spunem ca dilema mi s-a risipit cand am primit spre testare lotiunea micelara de la Bioderma. Citisem despre ea nenumarate review-uri, toate pozitive, asa ca eram mai curioasa decat o pisica in ceea ce o priveste.
     Ei bine, am testat-o si iata care este parerea mea despre ea.  






Ce spun ei:
BIODERMA este inventatorul soluţiei micelare.
Special formulată pentru pielea sensibilă, normală sau uscată, soluţia micelară  Sensibio H2O curăţă delicat faţa şi conturul ochilor îndepărtând machiajul rezistent la apă.
Micelele din formula sa atrag şi captează impurităţile, menţinând în acelaşi timp echilibrul cutanat (fără detergent, pH fiziologic).
Ingredienţii activi cu efect calmant şi decongestionant previn şi reduc iritaţiile.
Sensibio H2O garantează o toleranţă oculară şi cutanată excelentă (testat sub supraveghere oftalmologică).”



Ce spun eu:

     Cand mi-a ajuns in maini, am turnat putin pe dosul palmei, am mirosit-o, m-am uitat la ea cu o spranceana ridicata si am gandit: “zici ca-i apa chioara, ce naiba o putea sa faca”. Reticenta, am turnat lotiunea pe o discheta din bumbac si am inceput sa-mi demachiez ochii. Citisem ca este foarte delicata cu ochii si nu ustura deloc, insa “povestea” asta am auzit-o de n ori, asa ca ma asteptam sa simt o usturime sau cel putin o senzatie de disconfort.
     Dar surpriza: mi-am demachiat ochii si n-am simtit absolut nimic. Din contra, parc-am simtit cum imi relaxeaza pleoapele (stiu, suna ciudat) si ma simteam chiar bine folosind-o. Apoi am trecut la indepartarea machiajului de pe fata, iar in doi timpi si trei miscari (bine nu chiar trei, putintel mai multe), aveam fata curata ca lacrima.
     Sa va spun ca am consumat DOAR patru dischete demachiante, cand de obicei fara 5-6 nu scapam? Nu m-au usturat ochii, iar pe fata s-a simtit ca si cum m-as fi clatit cu apa de izvor. Nu este deloc lipicoasa, mi-a curatat complet pielea si nici nu necesita clatire, asa ca n-a fost nevoie sa mai folosesc dupa un toner sau apa termala, pentru a indeparta eventualele impuritati lasate, de obicei, de alte demachiante sau alte urme de machiaj.





     Dupa ce o folosesc, tenul meu ramane curat si hidratat, il simt proaspat si fin. De asemenea, nu mai este rosu si “agresat” dupa demachiere, asa cum pateam cu alte produse destinate indepartarii machiajului.

     Produsul vine ambalat intr-o sticla din plastic si permite dozarea perfecta, astfel ca nu riscati sa turnati pe discheta mai mult produs decat este nevoie. O folosesc de aproximativ doua saptamani si abia se vede ca am consumat din lotiune, deci este si spornica.  




     Va spun sincer ca n-aveam mari sperante in ceea ce priveste lotiunea micelara de la Bioderma, insa mi-a depasit cu mult asteptarile. Face tot ceea ce promite, demachiaza perfect tenul, nu il agreseaza, este perfecta pentru pielea sensibila, nu te ustura ochii la folosire, lasa tenul curat si hidratat.
     Personal, sunt extrem de multumita de lotiune si va spun sincer ca o voi recumpara mult timp de-acum incolo. De altfel, am renuntat la celelalte produse de demachiere, care acum zac in cos, si folosesc doar din cand apa termala, mai mult din reflex :)
     Cat despre faptul ca indeparteaza machiajul rezistent la apa, nu ma pot pronunta in acest sens, pentru ca nu folosesc astfel de produse :). 





     Lotiunea micelara Bioderma Sensibio poate fi achizitionata din farmacii (din cate stiu eu) la pretul de 40 de lei, dar am inteles ca din cand in cand apar oferte de 1+1, asa ca fiti cu ochii in patru.
     Lotiunea este disponibila in doua variante: 250 si 500 ml. Eu am varianta de 250 ml si promit sa va anunt cand o voi termina, ca sa stiti si cat timp va “tine” sticluta mai mica. 




Ingrediente:




     Voi ati incercat pana acum lotiunea micelara Bioderma Sensibio? Daca da, cum vi s-a parut? Dar alte lotiuni micelare ati testat? Ce parere aveti despre acelea?
     Nu fiti sfioase, lasati-mi un comcentariu cu parerea voastra :).

     Va pup si fiti frumoase

    

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...