vineri, 1 iunie 2012

Concurs de machiaj - "1 Iunie - Intoarcerea in copilarie" (RO only) - INCHIS


     Hello, ladies.

     Astazi este 1 iunie, Ziua Copilului, zi pe care as vrea sa cred ca o sarbatorim cu totii, mari si mici, indiferent de varsta. La cei 28 de ani ai mei, pe cat sunt de matura si de responsabila, tot atat de mult sunt si copilaroasa, este ceea ce ma mentine pe “linia de plutire” intr-o lume atat de rea, egoista, lipsita de suflet. Imi place si acum sa ma uit la desene animate si, daca as mai avea, m-as juca cu papusile macar o data pe saptamana.  Dupa parerea mea, mi se pare important si chiar sanatos, as putea spune, sa pastram viu copilul din noi si sa-l readucem, din cand in cand, la suprafata.
     Ei bine, acum este momentul in care eu va provoc sa faceti exact asta: sa-mi aratati cat de copii sunteti, folosind insa ustensilele si imaginatia unor oameni maturi.
     Dragele mele, va provoc la un concurs de machiaj care are ca tema “1 Iunie – Intoarcerea in copilarie”.  



     Vreau sa scotociti in memorie si sa va aduceti aminte de papusa preferata sau de personajul de desene animat din copilarie si sa le folositi drept inspiratie pentru machiajul vostru. Bineinteles, puteti sa va folositi si papusi sau personaje de desene animate din prezent. Cert este ca va provoc sa deveniti niste papusele vii.
     Vreau sa aveti incredere maxima in voi ca puteti si ca veti realiza un astfel de machiaj, sa va puneti imaginatia la lucru si dati tot ce aveti mai bun. 

     Inainte sa va spun premiile, am o mentiune de facut. Cam la fiecare concurs de machiaj au existat nemultumiri cum ca participa bloggerite talentate la capitolul makeup, care castiga detasat. Pentru a evita astfel de comentarii si pentru a multumi pe toata lumea, am decis sa ofer patru premii: trei pentru non-bloggerite si unul acordat special celui mai bun machiaj facut de o bloggerita.

     Iata care sunt premiile:

Locul I

Locul II

Locul III

Locul I (pentru bloggerite)


     Regulile sunt urmatorele:
-         sa faceti doua poze full face, doua poze close-up doar pe fata, o poza close-up pe ambii ochi si o poza close-up doar pe un ochi;
-         sa faceti o poza in care sa tineti in mana o hartie pe care sa scrie "Concurs de makeup Ana's Beauty Blog si Mya Shop"
-         de preferat sa aveti o poza de inspiratie;
-         sa ma urmariti prin GFC;
-         sa dati LIKE paginilor de Facebook Ana’s Beauty Blog si Mya Shop.
-    sa dati share pe FB acestei postari


     Cum procedati:
     Imi veti trimite un mail la adresa ana.s_beautyblog@yahoo.com care sa contina:
-         pozele full face si close-up cu machiajul vostru
-         o poza in care sa tineti in mana o hartie pe care sa scrie "Concurs de makeup Ana's Beauty Blog si Mya Shop"
-         poza de inspiratie, daca o aveti:
-         numele cu care ma urmariti prin GFC si cu care ati dat LIKE celor doua pagini de Facebook
-    linkul unde ati dat share acestei postari. Aveti grija ca postarea linkului pe FB sa fie publica.
-    sa imi lasati un link catre blogul vostru.


     Perioada de desfasurare:
     Concursul incepe astazi, 1 iunie 2012, si se incheie pe 1 iulie 2012, ora 23:59.

     Castigatoarele vor fi alese in colaborare cu Mya Shop si ne rezervam 72 de ore pentru anuntarea lor.

     Disclaimer:
     Concursul este valabil doar pentru persoanele care locuiesc in Romania sau au o adresa valida unde poate fi trimis premiul.     
     Nu va cer fotografii super profi, nu conteaza ca le faceti cu un webcam, cu telefonul sau un aparat foto bun, vreau sa va vad machiajele si vreau sa vad ce puteti face. Totusi, mentionez ca nu accept fotografii prelucrate in photoshop, pentru ca am cum sa le depistez :).

     Mai jos aveti cateva poze, ca sa va faceti o idee cam ce-as vrea de la voi. Nu trebuie sa le folositi pe acestea drept sursa de inspiratie, puteti alege orice poza, papusa sau personaj doriti voi. Daca vreti si puteti sa va transformati in Dexter, Dee Dee, Ariel Mica Sirena sau Scooby Doo, go for it. Sper ca ati inteles la ce ma refer. 








     Va urez bafta tuturor si vreau sa dati tot ce aveti mai bun in voi. Si, mai ales, sa aveti incredere ca puteti realiza un machiaj bun.


                  Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...