marți, 8 mai 2012

Swatch and review - Sleek Me, Myself and Eye


     Hello, ladies.
     Ieri v-am vorbit despre Oh So Special de la Sleek, o paleta ideala pentru a realiza o multitudine de look-uri. Astazi, insa, a venit randul frumoasei PPQ sa iasa la rampa.
     La paleta Me, Myself and Eye visez de foarte multa vreme si, de fiecare cand ii priveam pozele pe net, imi venea in minte un nou machiaj inspirat de culorile ei superbe. De altfel, am senzatia ca aceasta va fi una dintre paletele preferate pentru machiaje glam si sultry. Combinatiile de nuante sunt nenumarate  abia astept sa va arat ce poate face micuta asta.
     Dar, la fel ca orice postare de acest gen, astazi doar va voi vorbi despre PPQ si va voi arata swatchurile.



     Ce spun ei:
     “Me, Myself & Eye, un mix unic care iti taie pur si simplu rasuflarea! O colectie de farduri divine exact ca tine! Pastilute naturale, delicate, subtile, iar printre aceastea regasesti si accente stralucitoare, explozive, ispititoare. Ultra-feminina, ca si tine! Trusa de farduri contine 12 nuante mate si usor sidefate, iar textura este una pigmentata, cremoasa. Fardurile sidefate au o tenta metalica, iar amestecarea lor se face destul de usor.”


     Ce spun eu:
     La fel ca toate paletele Sleek, si PPQ este “dotata” cu o oglinda si un aplicator cu doua capete cu buretei. Nu folosesc aplicatorul pentru ca prefer pensulele, din motive mai mult decat evidente. Daca ma intrebati pe mine, cei de la Sleek mai bine ar fi putut renunta complet la aplicator sau, si mai bine, ar fi putut pune in locul acestuia cateva mini gloss-uri. In orice caz, il consider inutil.
     Paleta PPQ are 12 farduri: 6 mate, 1 sidefat si 5 metalice. Majoritatea culorilor sunt vibrante si pigmentate, chiar si fara a folosi o baza, exceptie facand Supernova si Pink Beret, doua nuante mai “soft”. Folosite cu o baza, in cazul swatchurilor fond de ten, culorile devin si mai intense. Supernova si Pink le-as recomanda pentru a face trecerea intre doua culori mai tari si mi se par perfecte pentru machiaje de tip smokey eyes.
     Fardurile sunt cremoase, in special cele metalice / sidefate, sunt usor de blenduit si cad in cantitate foarte mica pe obraz. De fapt, mi se pare ca sunt mai putin prafoase decat Acid sau Oh So Special.
     Paleta poate fi folosita si pentru a realiza look-uri de zi, insa mie, personal, mi se pare ideala pentru machiaje de tip glam / dark / smokey eyes. Mai pe scurt, fardurile sunt mult prea frumoase pentru a nu fi puse in valoare de look-uri indraznete si stralucitoare.

     Am folosit paleta la look-ul ACESTA, care v-a placut foarte mult.
     Pretul unei palete este de 37 de lei si o puteti cumpara de AICI sau de AICI.
 
     Mai jos aveti poze atat cu paleta, cat si cu swatchuri facute cu si fara baza.



  

                                             Fara baza






                                               Cu baza






     Va place paletuta? Cine este tentata sa o cumpere? Daca o aveti deja, cum vi se pare.


                       Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...