luni, 5 martie 2012

Review - Pensule de machiaj Yves Rocher


     Hello ladies.
     Dupa o absenta prea lunga si prea chinuitoare pentru mine, am revenit pe blog :D. Damn, it feels so good to write again :). Pentru cele care nu stiu, laptopul meu s-a “pricopsit” cu o multime de virusi, peste 70 de fapt, si nu mai functiona deloc. Adica nici macar nu mai pornea. Partea proasta este ca trebuie sa-l formatez diseara, partea buna este ca nu am pierdut nimic din ce aveam pe el.
     Stiu ca am mult de recuperat si sper ca aceasta absenta nu v-a facut sa va pierdeti interesul fata de blogul meu. Dar stiti vorba aia, “stop talkin’ and start walkin’”, in cazul meu start writin’. :)
     Nu stiu daca v-am mai spus-o, dar eu sunt mare, mare fan Yves Rocher. Le-am descoperit produsele acum opt sau noua ani, le-am testat cam pe toate, de la make-up la ingrijire a corpului, de la tratamente impotriva caderii parului pana la pastile de slabit si pot spune cu mana pe inima ca nu am fost niciodata dezamagita.
     In luna decembrie a anului trecut mi-am comandat de la ei, printre altele, si cateva pensule de machiaj, mai mult din dorinta de a vedea cat sunt de bune, si nu pentru ca aveam nevoie urgenta de ele (exceptie face pensula de blending :D ).
     Le-am testat “temeinic” inainte de a le face un review si iata care este parerea mea despre pensulele de machiaj Yves Rocher.





                                                      Pensula pentru blending:
     Am cumparat-o pentru ca nu aveam nicio astfel de pensula in trusa.
     Perii sunt sintetici, destul de lungi, dar cam rarurti, dupa parerea mea. Pensula este moale, destul de pufoasa, nu zgarie si blenduieste foarte bine culorile (exceptie fac fardurile din trusa Sephora, unde trebuie sa insist si jumatate de ora ca sa iasa cat de cat ok). Manerul este realizat din plastic si este subtire.
     Se spala usor, isi pastreaza forma, iar singura data cand a pierdut fire de par a fost la prima “baita”. Iar atunci doar doua-trei. Se mai intampla sa nu apuc sa o spal de la un machiaj la altul, caz in care pur si simplu o “frec” de un servetel curat si se curata aproape instant.
     O folosesc atat la blenduit, cat si la aplicat fardurile in pliul pleoapei.

     Pret: 7.90 euro. Cam scumputa pentru o pensula de blending, insa nu-mi pare rau ca am achizitionat-o.

     PRO’s: este moale, blenduieste bine, se spala / curata foarte usor, nu naparleste.
     CON’s: perii sunt cam rari, pretul este destul de mare.






                               Pensula pentru aplicarea fardului in pliul pleoapei:
     Am doua astfel de pensule, iar pe prima am cumparat-o pentru ca initial am vrut sa o folosesc la blending.
     Perii sunt sintetici, scurti si desi. Pensula este micuta, compacta as putea spune, “prinde” exact cantitatea de fard pe care o vrei si se muleaza perfect pe pliu. Manerul este, din nou, realizat din plastic.
     Se spala / curata usor, isi pastreaza si nu a naparlit nici macar o data.
     Eu o folosesc pentru a aplica culoarea in pliu, in coltul intern al ochiului, pentru a aplica culoarea dintre osul sprancenei si pliu si pentru a blendui fardurile aplicate pe linia genelor de jos.

     Pretul: 6.90 euro.

     PRO’s: este moale, nu naparleste, are multiple intrebuintari.
     CON’s: pretul cam mare.











                                          Pensula pentru fond de ten:
     In mod normal, foloseam degetele sau buretelul pentru a aplica fondul de ten. Pensula aceasta am cumparat-o pentru ca eram curioasa sa vad care este diferenta.
     In primul rand, am nevoie de foarte putin produs atunci cand o folosesc. Intinde foarte bine fondul de ten, “intra” in zone greu accesibile ( sub linia genelor inferioare, pe langa colturile interne ale ochilor sau pe langa nari) si nu lasa dare, asa cum fac alte pensule de acelasi tip.
     Pensula este realizata din par sintetic, este deasa si foarte moale. Nu ii cade niciun fir de par, iar in timpul spalarii trebuie insistat destul de mult la baza ei, pentru a indeparta complet produsul.
     
     Pret: 9.90 euro.

     PRO’s: este moale, deasa, nu necesita folosirea unei cantitati mari de produs, nu naparleste, nu lasa urme
     CON’s: nu am. Raportul calitate – pret mi se pare corect.




                                                      Pensula Kabuki:
     Am auzit pe toata lumea cum lauda pensulele kabuki si spunand ca ar fi un “must” pentru trusa de machiaj, asa ca mi-am cumparat si eu una.
     Pensula este realizata din peri sintetici, este destul de stufoasa, dar cam aspra. Se spala destul de usor, isi pastreaza forma si a naparlit doar la prima spalare. Iar atunci i-au cazut doar cateva fire. Manerul este din metal si destul de maricel, asa ca nu ai senzatia ca iti scapa din mana.
     Eu o folosesc pentru a blendui contouringul, blush-ul si iluminatorul si isi face treaba foarte bine.

     Pret: 11.90.

     PRO’s: nu naparleste, blenduieste foarte bine.
     CON’s: este aspra, iar pretul e cam “piperat”.







                                        Concluzie:
     Le-as cumpara din nou, daca as avea de ales? Sincer, nu, dar asta doar din cauza pretului piperat. Nu intelegeti gresit, nu regret ca le-am achizitionat, pensulele acestea sunt foarte bune si isi fac treaba asa cum trebuie. Insa, spre exemplu, la Zoeva pensulele sunt ceva mai ieftine si, din cate am inteles, sunt excelente.
     Planuiesc sa-mi iau cat mai repede pensule Zoeva, iar atunci voi putea face o comparatie. Singurul dezavantaj al pensulelor Yves Rocher este pretul ridicat. Si faptul ca in Romania singura care se gaseste este Kabuki. Recomand sa le cumparati doar la pret redus.

Voi ati testat pensulele Yves Rocher? Cum vi s-au parut?


           Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...