luni, 12 martie 2012

Review Spa Rustica - Crema pentru ten uscat "Dor de apa" si crema pentru ochi "Vis de albastrele"


     Hello, ladies.
     Stiti bine ca specificul blogului meu il reprezinta produsele de ingrijire si infrumusetare homemade, de la tratamente faciale si pentru par pana la creme de maini si rujuri (am doar unul, dar ma mandresc cu el). Imi place sa testez astfel de produse handmade facute de alte persoane si cum mi se iveste destul de rar aceasta ocazie, nu puteti sa va inchipuiti ce fericita am fost cand cei de la Spa Rustica mi-au oferit sansa sa incerc doua dintre produsele lor.
     Este vorba despre crema hidratanta pentru ten uscat si crema nutritiva contur ochi. Inainte de a trece la descrierea celor doua produse, vreau sa va spun ca este pentru prima data cand mi se inatampla ca un produs aflat comert sa faca mai mult decat promite. Am fost surprinsa in mod foarte placut de aceste doua creme si sunt bucuroasa ca pot sa impart cu voi aceasta experienta si, sper eu, sa va conving sa vi le achizitionati si voi. Merita din plin fiecare banut.
     Iar acum, sa trecem la review.




                     Crema nutritiva contur pentru ochi 




     Descrierea lor:

     “La SpaRustica, orice rid îşi are răspunsul în grădină, chiar şi cele din jurul ochilor: vitamina E şi carotenoizi din uleiuri cu rol în protecţia UV, pantenol şi fitosteroli ce luptă cu inflamaţia care distruge fibrele elastice, alantoină anti-iritantă şi extracte din plante utile în tonifierea capilarelor.
     Crema de ochi se poate folosi atat dimineata cat si seara, este buna ca si baza de machiaj si in principiu trebuie sa hidrateze si sa hraneasca foarte bine pielea, iar extractele vegetale au actiune antioxidanta si de sustinere a microcirculatiei, care in teorie cel putin incetinesc aparitia ridurilor. Crema nu targeteaza cearcanele si nici ridurile existente; aici trebuie substante active de sinteza, pe care insa urmarim sa le incorporam intr-o formula speciala care atenueaze cearcanele si ridurile.”.




    Ce spun eu:

     Crema nutritiva contur hidrateaza extrem de bine pielea din jurul ochilor. Ii reda elasticitate, ii confera luminozitate, iar chipul pare mai tanar si mai proaspat. Intr-adevar, este o baza ideala de machiaj (mai ales in cazul in care concelearul nu este destul de cremos), iar primerul, fondul de ten si concelearul adera perfect la piele.
     Nu stiu cat de mult previne aparitia ridurilor, deoarece nu am asa ceva si, cu exceptia celor de expresie (inofensive) n-am semne ca ar aparea altele.
     Iar acum sa trecem la ce nu promite, dar face cu mult succes. Cei de la Spa Rustica sustin ca aceasta crema nu are niciun fel de actiune asupra cearcanelor, insa tin sa-i contrazic. La nici cinci minute dupa ce masez zona ochilor, cearcanele mele sunt vizibil reduse, pleoapele sunt mai putin umflate, iar pungile de sub ochi sunt mai mici. Este adevarat ca “Vis de albastrele” nu “vindeca” permanent cearcanele, insa acestea sunt mult mai putin vizibile de fiecare data cand crema este aplicata. 

Inainte de aplicarea cremei







     Aflata in recipient, crema are o consistenta ferma, este la fel de tare ca o maioneza. Insa atunci cand este luata pe deget si aplicata pe piele, am o senzatie placuta de mangaiere si catifelare. In schimb, cand masez pielea, simt o usoara racoare, ca si cum asi fi aplicat ceva mentolat (desi nu este cazul). Pielea nu ramane unsuroasa, desi va luci o buna bucata de timp.
     Sa nu uit un aspect destul de important: crema este foarte spornica. O folosesc zilnic de aproape o luna si nici nu zici ca ar fi fost desfacuta vreodata. 

Stiu ca pare ca am consumat mult din ea, insa am tinut-o din greseala cu fundul in jos si o buna parte a cazut pe capacul de protectie


     Singurul minus al acestei creme este ca intra foarte greu in piele. Dureaza chiar si o ora pana este absorbita complet, astfel ca va recomand sa o aplicati (daca aveti cum) cu circa 50-60 de minute inainte de a va machia.

     Ce contine:










     Crema nutritiva contur pentru ochi costa 65 de lei, are 30 de ml si poate fi cumparata de aici.



                     Crema hidratanta pentru ten uscat 
                                      “Dor de apa"




     Descrierea lor:

     “ Pielea ta vrea apă ! Cantitatea mică de sebum protector şi capacitatea redusă de regenerare predispun tenul uscat la deshidratare şi riduri. Apar mai întâi în jurul ochilor şi gurii, le numeri zilnic, le măsori şi nu toate sunt expresive…
     La SpaRustica, am pregătit trusa de prim ajutor a tenului tau: uleiuri vegetale ideale pentru repararea barierei de protecţie a pielii, antioxidanţi naturali şi lecitină din avocado, utilă în fixarea apei în piele. Compuşii fenolici din plante au rol în susţinerea fibrelor de colagen şi elastină, iar pantenolul este un bun agent hidratant şi antiinflamator.”.

     Ce spun eu: 

     Cautam de multa vreme o crema care sa-mi hidrateze tenul in profunzime si sa mi-l mentina asa o perioada mai lunga de timp, nu doar cateva ore. “Dor de apa” imi hidrateaza si hraneste intens pielea, o lasa extrem de moale si catifelata si, atunci cand imi ating fata, am senzatia ca mangai petale de trandafir.
     Ce mi se pare extrordinar la aceasta crema, si totodata un aspect care nu este mentionat in descriere: de cand o folosesc, adica aproape patru saptamani, punctele mele negre au disparut. Mi-am studiat nasul cu foarte multa atentie, intr-o oglinda care mareste, si am doar doua (pe numarate) extrem de mici, si ele pe cale de disparitie. In rest, am fata curata si fara urme de puncte negre sau de grasime. Nu stiu exact cum a actionat aceasta crema, insa sunt extrem de multumita ca face chiar si ce nu promite. 



     La fel ca si “Vis de albastrele”, si aceasta crema este ferma atunci cand se afla in recipient si pare tare ca o maioneza. Insa atunci cand o aplic si o masez pe piele, am senzatia ca iti intra apa si ulei de masline prin fiecare por, parca simt efectiv cum mi se relaxeaza pielea. Este o senzatie pe care n-am mai intalnit-o pana acum.
     Si aceasta crema este cat se poate de spornica, o tot folosesc de aproape de o luna, de doua ori pe zi, si abia se vede ca a fost atinsa.
     Este o baza foarte buna de machiaj, insa numai daca folositi fonduri de ten spuma. Daca aplicati primer si fond de ten lichid / crema peste aceasta crema, veti observa ca ramaneti cu mici urme pe fata, ca si cum ati fi folosit o pensula de fond de ten plata care lasa dare. Adevarat, daca tapotati bine de tot cu un buretel, urmele dispar, insa este un effort inutil, dupa parerea mea. Eu folosesc “Dor de apa” doar cand aplic Maybelline Dream Matte Mousse.



     Minusul ei, la fel ca si in cazul “Vis de albastrele”, intra in piele destul de greu si dureaza tot cam o ora pana cand este absorbita complet.

     Ce contine:





     Crema hidratanta pentru ten uscat “Dor de apa” costa 68 de lei, are 50 de ml si poate fi cumparata de aici.

     Stiti foarte bine ca review-urile mele sunt 100% obiective, indiferent daca produsul este primit spre testare sau nu. Desi cele doua creme mi-au fost oferite de Spa Rustica pentru a le incerca, parerea mea nu a fost influentata cu nimic si reflecta 100% adevarul.
     Va recomand din toata inima sa cumparati produsele SpaRustica, isi merita toti banii pentru ca fac tot ce promit si chiar mai mult. Site-ul lor este acesta, iar momentan gasiti doare 6 creme. Insa, din cate am inteles, planuiesc sa-si largeasca gama cat mai curand.

     Sper ca v-a placut review-ul meu. Ati incercat vreodata produse Spa Rustica? Ati fi tentate?
     Pentru sugestii / pareri / critici, aveti la dispozitie rubrica de comentarii de mai jos.


     Va pup si fiti frumoase


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...