vineri, 28 martie 2014

Swatch and Review - Ultraflesh Shinebox

     Hello, ladies.

     Astazi vreau sa va vorbesc despre o trusa de iluminare a fetei si ochilor. Este vorba despre Ultraflesh Shinebox Fusion Beauty, un kit de iluminare ce contine produse cu texturi si finish-uri diferite.
     Am testat-o tmp de cateva luni, iar acum sunt pregatita sa va spun parerea mea despre ea.




     Trusa este neagra, lucioasa si are un aspect elegant. Se deschide la 360 de grade, este impartita in trei compartimente, iar aspectul ei ma duce cu gandul la elicele unui elicopter (funny, stiu). In primul "sertar" se afla o pudra pentru iluminarea fetei si a corpului, in al doilea gasim doua produse crema pentru iluminarea fetei, iar in al treilea "sertaras" avem doua creioane, ce pot fi folosite pentru iluminarea fetei si / sau a ochilor.
   










  Pudra este un roz-sampanie cu irizatii aurii. Are o textura usor cremoasa, insa este foarte prafoasa si se pierde mult produs atunci cand o folosesc. De altfel, este destul de inchisa pentru mine, asa ca nu am intins mana dupa ea prea des. Mi se pare mai potrivita persoanelor cu tenul mediu / masliniu si cel mai probabil o voi folosi la vara, cand voi fi bronzata.






     Cele doua farduri crema mi se par mai bune decat pudra. Un fard este tot roz-sampanie cu irizatii aurii, insa are o tenta mai deschisa, iar al doilea este un roz - culoarea pielii cu irizatii argintii. Se aplica si se blenduiesc usor, insa trebuie aplicata o cantitate mica de produs, caci sunt destul de pigmentate, desi poate in poze nu par sa fie asa.





     Creioanele au aproximativ aceleasi nuante ca si fardurile crema: unul argintiu, iar celalalt roz-sampanie. Pot fi folosite pentru iluminarea fetei, pe waterline sau pe osul sprancenei. Sunt foarte cremoase si destul de fragile, asadar trebuie umblat cu multa grija cu ele.









     Toate produsele rezista circa 5, maxim 6 ore pe ten si nu sunt rezistente la transfer, un mare punct in minus pentru acest kit, tinand cont ca eu am zile cand stau si 12 ore la serviciu. Trusa este destul de fragila, deci nu poate fi luata intr-o calatorie si nici pusa in geanta, in caz ca doriti sa reaplicati un produs pe timpul zilei.
     Trusa poate fi gasita pe Strawberry.net, la pretul de 105 lei.


     Voi ati incercat aceasta trusa? Daca da, cum vi s-a parut?



     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  




          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...