sâmbătă, 5 aprilie 2014

LOTD - Green fields

     Hello, ladies.

     Long time no see si, din pacate, cam asa va merge cel putin o vreme. Noul job ma solicita foarte mult si, chit ca am timp sa fac repede cateva poze unui machiaj, unei manichiuri sau catorva produse, nu am cand sa le editez sau sa scriu postarea :(.
     Dar, din cand in cand, mai gasesc cate o ora disponibila pentru blog, asa cum se intampla astazi. Machiajul de astazi este primavaratic si taman bun de purtat la lucru.






      Pentru machiajul fetei am folosit Flormar BB Cream Matte Effect, "Lifting Concealer" de la Flormar, pudra Max Factor "Creme Puff", Sleek Face Form "Light" pentru contouring si iluminare si blush-ul Essence "Be Flowerful" din colectia "Floral Grunge".
     Produsele folosite pentru ochi primer-ul de ochi de la ELF, paletele Sleek Garden of Eden, Respect si Showstoppers, Flormar "Rotating Volume Mascara", creionul khol "Gorgeous Germany" de la P2 si Sleek Brow Kit.
     Buzele le-am colorat cu Essence "In the nude" lip liner si Kiko "Ultra Glossy Lipstick 804".

     Va las cu pozele si va urez un weekend minunat.














 Machiajul numerotat










     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 




          Kisses and always be beautiful
 
              Va pup si fiti frumoase
    

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...