marți, 13 decembrie 2011

Maini catifelate in toiul iernii


Ador iarna, cu zapada multa, bradut de Craciun si orasul plin de luminite. Insa nu-mi place deloc cand frigul imi ataca mainile. Uitati cum arata pielea dupa ce o saptamana m-am limitat la a-mi face doar manichiura.















Pentru ca aveam o tona de cojite pe piele (pe langa faptul ca ma dureau groaznic mainile), am decis sa iau masuri. Mi-am facut un scrub care sa indeparteze pielea moarta, dar sa-mi si hidrateze pielea ( pe cat e posibil la mine).

Ce va trebuie?
Ulei, fie ca este de masline, vegetal sau ulei pentru bebelusi, si zahar. Eu am folosit ulei de masline pentru ca ma ajuta sa-mi “repar” mainile distruse.






Cum procedati?
Amestecati doua lingurite de ulei cu 3 lingurite de zahar si, prin miscari usoare si blande, masati mainile timp de 2-3 minute. Clatiti cu apa calda (atentie, sa nu fie fierbinte) si va spalati cu un sapun “moale”. Stergeti mainile tamponandu-le cu un prosop si neaparat aplicati o crema hidratanta.

 


Nu am poze in timp ce ma "scrabuiesc" pentru ca eram singura acasa si nu aveam nicio mana libera :))

 
Rezultatul.
Dupa cum arata si poza, pielea este mult mai fina si catifelata. Evident, iritatia nu a disparut, insa am si pentru aceasta leac, pe care il voi prezenta data viitoare. 




















Va pup si fiti frumoase

2 comentarii:

  1. Si eu folosesc metoda aceasta cu zahar + ulei de masline pentru maini, corp, picioare:) si mi se pare o metoda foarte buna deoarece exfoliaza, dar si hidrateaza in acelasi timp. Cu iritatiile mainilor am avut probleme si eu pana am descoperit crema cu glicerina de la Farmec, care mi se pare senzationala. Ai incercat-o?:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat-o, insa nu a avut niciun efect. Cea mai buna de pe piata, care a functionat cat de cat, a fost o crema de maini cu arnica de la Yves Rocher. Insa am pregatit ceva mult mai bun decat orice crema de pe piata, care mi-a vindecat mainile peste noapte. La propriu :) . Daca o sa ma urmaresti, o sa vezi despre ce este vorba. Te pup si te mai astept.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...