duminică, 10 noiembrie 2013

Impresii si mici cumparaturi de la Makeup Fest 2013

*postare lunga, aveti rabdare, va rog*

     Hello, ladies.

     O singura mare dezamagire am avut in ceea ce priveste Cosmetics Beauty Hair 2013: ca Inglot si Makeup Shop n-au reusit sa ajunga la targ. Inchipuiti-va, deci, cat am fost de fericita cand am auzit ca prezenta lor a fost anuntata la Make-up Fest.
     Ce este Make-up Fest? Primul festival de machiaj din Romania ce se desfasoara la Sala Dalles in perioada 9-10 noiembrie, unde timp de doua zile puteti lua parte la prezentari si workshop-uri sustinute de specialisti. De asemenea, festivalul reuneste sub acelasi acoperis si branduri renumite precum Inglot, Kett, Numeric Proof, MUD, Makeup Atelier Paris, Malu Wilz.
     Sambata, 9 noiembrie, in jurul orei 11, m-am prezentat la Sala Dalles impreuna cu Anne si Irina pentru a vedea despre ce este vorba exact la acest festival, pentru cateva mici cumparaturi si pentru
a aduna cateva informatii pentru voi.






     De cum am intrat in Sala Dalles, mi-a atras atentia scena mare si luminoasa, unde make-up artistii erau in plina creatie, modelele stateau cuminti pentru a fi machiate, se filma si se faceau poze la foc continuu. Era aglomerat de n-aveai loc sa arunci un ac, asa ca am facut rapid cateva poze si am pornit in explorare. 







     Prima data m-am dus la standul Inglot, unde lumea se calca in picioare pentru a admira si testa produsele, a face poze si a cumpara produse. Cred ca am stat jumatate de ora acolo numai pentru a fotografia, era atat de aglomerat incat efectiv nu aveai loc sa te misti. Dupa ce am reusit sa fac poze dupa pofta inimii, am decis sa vizitez si celelalte standuri, in ideea ca poate se mai elibereaza zona si reusesc si eu sa testez si sa cumpar niste produse.
     Dam un ffw si revenim la standul Inglot. De aceasta data Anne s-a lasat pe mana lui Razvan, MUA Inglot, care i-a aratat “pe viu” cam cat de bun este concealer-ul lor. Produse pe care Anne l-a si cumparat, impreuna cu o pudra de fixare, dar si alte bunataturi. Va invit sa mergeti pe pagina ei pentru a vedea exact ce si-a luat.
     In ceea ce ma priveste, eu am plecat de la Inglot cu un eyeliner gel maro, un creion de buze rosu ca focul (iubesc nuanta asta) si un blush cu sclipici fin. Promit sa postez maine pe FB poze mai clare cu produsele.
     Am o veste super buna in ceea ce priveste Inglot: brand-ul va fi prezent in Bucuresti incepand cu aceasta iarna. Mai exact, din luna decembrie va avea o insula in Mall Baneasa, iar din martie 2014, veti gasi magazinul Inglot in aceeasi locatie, chiar deasupra magazinului MAC. Abia astept :D


     Sa va dau niste preturi:
  • fard mono - 24 lei;
  • fard mono rainbow – 32 lei;
  • blush (precum al meu) – 24 lei;
  • pudra – 30 lei;
  • kit pentru sprancene (fard + ceara) – 21 de lei;
  • anticearcan – 16 lei;
  • ruj - 47 lei;
  • gloss – 20 de lei;
  • oje – 42 de lei;
  • AMC gel eyeliner (precum al meu) – 53 lei;
  • fond de ten crema – 83 lei;
  • AMC blush – 49 lei;
  • AMC lip paint – 45 lei;
  • gene false – preturile variau intre 60 si 80 de lei, din ce tin eu minte, in functie de genele dorite;
  • pigmenti (care m-ai innebunit, de altfel, sunt absolut superbi) – 53 - 54 lei;

     M-am bucurat tare mult ca am cunoscut echipa Inglot, sunt oameni buni, rabdatori, mereu zambitori si gata sa te ajute. Iti arata tot ce-ti pofteste inimioara, iti spun povestea fiecarui produs si te ajuta sa alegi ce ti se potriveste. Bravo lor, jos palaria.

     Nu m-am putut abtine si a trebuit sa fotografiez machiajul Marinelei, careia ii multumesc pentru amabilitate. Mi-au placut atat nuantele fardurilor, cat si cum a realizat machiajul. De asemenea, mi-a placut mult de tot iluminatorul, nu-mi mai luam ochii de la fata ei. Evident, ca fraiera, am uitat sa o intreb ce-a folosit. Dar daca aflu, va spun si voua. 









     Aici se incheie prima parte a vizitei la Inglot. V-am spus mai sus ce am facut cand am reveni. Va las cu pozele, click pe ele pentru marire. 

















Anne si Irina



















Swatch-uri facute pe mana lui Razvan, MUA Inglot










M-am intalnit si cu Iulia Badita :)


Inglot goodies :D






     Trec pe langa standul Cupio, insa nu ma opresc pentru ca nu am loc, si ma duc tinta la Makeup Shop, pentru a admira produsele “pe viu” - un alt vis implinit. Insa nu va ganditi ca m-am infipt direct in farduri, pensule si rujuri. Nu nu, mai intai am cautat-o pe Lady Dyvine, un alt motiv pentru care m-am bucurat ca MKS va fi in Bucuresti. Am gasit-o cam greu prin marea de oameni si am prins-o exact cand incerca sa savureze o cafea, insa draga de ea si-a amanat mica pauza pentru a sta de vorba cu noi.
     Am spus-o pe FB si-o repet si aici: e foarte prietenoasa si calda, ne-a prezentat pensulele Real Techniques (sunt fan infocat :D) si noile produse pro Kett. Ne-a explicat cum se pot aplica – atat cu aerograful, cat si cu pensula, cum este cazul fondului de ten lichid, ne-a facut swatch-uri si ne-a spus ca , dupa ce sunt aplicate, produsele efectiv se usuca pe piele si nu se indeparteaza oricat ai freca. Confirm acest lucru, puteam sa frec pana ajungeam la chinezi si tot nu scapam de iluminatorul si fardul lichid de pe mana. Apropo de asta, pe mana Annei vedeti un fond de ten – e genial, trebuie sa-l incercati.
     Am putut sa vad de aproape produsele Sleek si NYX. De la Sleek mi-au placut paletele cu rujuri, blush-uri by 3 si paletele Candy si Original, care arata mult mai bine in realitate decat in poze. De la NYX mi-au luat ochii pigmentii, insa mi-a parut rau ca n-au avut blush-urile crema, chiar imi doream vreo doua.
     De la Makeup Shop am plecat cu doua pensule RT – Setting Brush si Blush Brush, dar si cu noul buretel pentru fond de ten. Pensulele m-au costat 72 de lei, iar buretelul este 27 de lei. Abia astept sa-l incerc si sa va spun ce poate face.
     Preturile sunt cele de pe site, insa trebuie sa stiti ca makeup artistii beneficiaza de o reducere de 20%.





                                Irina si Lady Dyvine






Oglinda Oglinjoara va saluta de la Makeup Fest :)





















Swatch-uri produse Kett




Real Techniques goodies :)






     In rest, singurul stand pe care l-am vizitat, iar asta pe fuga, a fost Gosh. Aici am descoperit ca au lansat si ei un CC Cream, dar si un trio cu produse corectoare pentru fata, care ar putea fi folosite si pentru conturare.











                            La Malu Wilz se-auzeau greierii.





     Cam atat despre Makeup Fest. Daca doriti sa vedeti cu ochii vostri produsele prezentate mai sus, dar si sa vizitati celelalte standuri, puteti merge astazi de la ora 10 pana la ora 20.
     Sau, daca ati fost deja, astept sa-mi spuneti ce v-ati luat.

     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 

          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...