luni, 25 noiembrie 2013

NOTN: Sparkles at midnight

     Hello, ladies.

     Golden Rose ma surprinde pe zi ce trece, caci ojele lor sunt tot mai spectaculoase, iar formulele / texturile tot mai bune si mai interesante. De departe, colectia mea favorita este Jolly Jewels: vesela, colorata, plina de viata, asa cum sunt si eu. Pe locul doi se afla ojele texturate (click AICI si AICI), iar pe locul trei se afla ojele mate. Paleta de culori este destul de mare, formula la fel... cum sa nu-ti placa?
     Acestea fiind zise, sa trecem la manichiura de astazi, o combinatie intre Jolly Jewels si o oja mata. Sa vedem ce-a iesit.






     Cu ojele mate Golden Rose am facut cunostinta acum un an si a fost dragoste la prima vedere. Desi pensula este subtire, se aplica foarte usor si frumos si se usuca rapid. De asemenea, daca aplicati top coat, isi schimba usor nuanta si este evidentiat sclipiciul, daca au asa ceva in formula (click AICI).
     Cred ca toate cunoasteti colectia Jolly Jewels si stiti cat este de frumoasa. Astazi va prezint oja 119 - o explozie de particule mari de sclipici multicolor. Sclipiciul este foarte dens si din doua aplicari acopera unghia complet. De asemenea, se asaza frumos fara sa insistati prea mult.

     Va las cu pozele, sper sa va placa manichiura. Ojele le puteti cumpara de AICI.

















     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess.  

 
 
          Kisses and always be beautiful
 
              Va pup si fiti frumoase


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...