miercuri, 1 mai 2013

Colaborare de Paste: Oua de Paste     Hello, ladies.

     Una dintre traditiile mele preferate de Paste este vopsirea oualor si tin minte ca mama folosea, printre alte metode, foi de ceapa pentru colorarea lor in portocaliu, varza rosie pentru a le face albastre, sfecla rosie pentru a le face rosii sau lipea pe ele frunze de leustean in timp ce le fierbea pentru a avea un model frumos.   Alteori, insa, vopsea un ou in mai multe culori si va spun sincer ca acelea erau preferatele mele.
      Asa sunt si ouale mele de astazi (ce pervers suna asta :)) ): primele multicolore, insa in culori pastel, iar cele din urma – “stampilate” – in culori mai tari.

     Pentru prima manichiura am folosit oje de la P2, din colectia Volume Gloss, si o oja de la Catrice, din colectia editie limitata “Candy Shock”.
     Pentru cea de-a doua manichiura am folosit ca baza oja Essie Blanc, iar pentru modele oje Essence si P2.

     Sper sa va placa.     Aruncati o privire si pe manichiurile colegelor mele.  1. Anca - http://o-fata-simpla.blogspot.ro/
  2. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro
  3. Madalina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  4. Mihaela - http://lacquerbuzz.com
  5. Carla - http://sunafterstormblog.blogspot.ro/
  6. C.L.M. - http://unghii-pictate.blogspot.ro/     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess.           Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...