vineri, 10 februarie 2012

Machiaj de Valentine's Day - part I: Smokey Brown


     Hello, my beautiful ladies.
     Stiu ca probabil am ramas printre ultimele bloggerite care prezinta machiaje pentru Valentine’s Day, dar stiti ce am patit: doua saptamani racita cobza. Din fericire, ma simt mult mai bine, asa ca am trecut la treaba. Sincera sa fiu, abia asteptam sa ma machiez iar, imi era chiar foarte dor.
     Dupa cum vedeti si in titlu, primul machiaj propus este smokey brown. Inainte de a-mi lua capul pentru ca nu va prezint ceva romantic, vreau sa va explic de ce acest look. Valentine’s Day pica in timpul saptamanii, mai exact marti, asa ca sunt convinsa ca majoritatea dintre voi lucrati, sunteti la facultate / scoala sau, pur si simplu, aveti de umblat prin oras toata ziua. Asa ca la sfarsitul zilei, cine mai are timp si chef sa se demachieze si sa isi faca un machiaj elaborat? Insa un machiaj natural, de zi, poate fi transformat extrem de usor intr-unul dramatic, dar de efect. In plus, nuantele de maro intotdeauna vor pune in evidenta ochii indiferent de culoarea lor. Iar tusul cu sclipici si genele false (daca doriti sa purtati, bineinteles), vor oferi si mai mult dramatism si profunzime machiajului.





                   Cum propun eu “transformarea”:
     Astazi am facut direct look-ul smokey, insa un machiaj foarte bun de pornire, purtat in timpul zilei, este acesta. La el adaugati eyelinerul maro si puteti iesi pe usa.
     Ce aveti de facut seara: mai intai, reaplicati fond de ten, anticearcan sau pudra unde si daca este cazul. Apoi, aplicati un fard maro inchis pe pleoapa mobila, iar deasupra lui aplicati un altul, cu doua tonuri mai deschis.
     Urmatorul pas este optional: fie lasati arcada iluminata cu fardul mat folosit de dimineata, fie folositi unul shimmery. Blenduiti fardurile, apoi aplicati peste eyelinerul maro un tus de ochi cu sclipici. La final, daca doriti, puteti sa va puneti gene false.
     Rujul trebuie sa fie unul deschis la culoare, pentru a “indulci” si “incalzi” machiajul. Eu am folosit o “piersicuta” dintr-o trusa ELF, apoi un gloss transparent de la Essence, cu particule sclipitoare roz.

     Sper sa va placa propunerea mea si promit ca voi face si look-uri mai colorate, pentru cele care au mai mult timp la dispozitie sa se “bibileasca”. Acum va las cu pozele ( cam multe, dar sper sa nu va suparati :D ):

















Cum arata machiajul dupa ce am aplicat genele false:











                                                             Look-ul numerotat:



                                                     Ce produse am folosit:




 P.S.: Stiu ca genele nu sunt stralucite, le-am cumparat de pe ebay special pentru look-urile de pe blog. 

P.S.: Va urez un weekend cat mai frumos si mai linistit, pe care vreau sa-l incepeti frumos si relaxant. Va las sa ascultati una dintre melodiile mele de suflet, care ma calmeaza oriunde, oricand, indiferent de situatie:



                     Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...