sâmbătă, 13 septembrie 2014

Noutati de toamna de la Bioderma

     Hello, ladies.

     Toamna vine cu peisaje colorate in tonuri de mov, ruginiu, aramiu si portocaliu, vine cu bauturi calde, pulovare pufoase si, nu in ultimul rand, look-uri in tonuri inchise. Insa pentru ca machiajul sa arate impecabil, tenul trebuie sa fie ingrijit corespunzator, mai ales acum, in sezonul rece.
     Dupa cum stiti deja, unul dintre cele mai populare produse Bioderma este lotiunea micelara, ce exista pana acum in variante pentru ten gras/mixt si pentru ten sensibil/uscat. Insa toamna aceasta Bioderma s-a gandit si la tenurile deshidratate, lansand o serie de produse destinate special acestui tip de ten.     Elementul principal al acestei game noi este, cum altfel, lotiunea micelara Hydrabio. Va las cu detalii despre solutia micelara si celelalte produse din gama.

     Bioderma, inventatorul soluţiei micelare, te invita sa descoperi Hydrabio H2O 250 ml, prima solutie micelara destinata tenului deshidratat, ce indeparteaza machiajul, chiar si pe cel rezistent, de pe fata si conturul ochilor, hidrateaza si retine apa in piele, calmeaza si decongestioneaza tenul.

     Deshidratarea poate fi o caracteristica temporara a oricarui tip de ten: gras, sensibil sau normal si inseamna un deficit de apa in piele, cauzat de incapacitatea pielii de a acumula și transporta o cantitate optima de apa si de o bariera cutanata alterata ce permite pierderea apei. Tenul isi pierde luminozitatea, supletea, elasticitatea si apare senzația de piele care “tine”.

     Plecand de la filozofia Bioderma: “Atunci cand pielea sufera, ar trebui să ii folosim propria biologie si sa o invatam sa traiasca corect, in loc sa ne multumim doar sa o tratam pe moment”, Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat Hydrabio H2O 250 ml, prima solutie micelara care reinvata pielea sa se hidrateze.

     Hydrabio H2O 250 ml, grație brevetului Aquageniumâ, “reinvata” sistemul de hidratare al pielii sa functioneze corect si eficient, stimuleaza sinteza de aquaporine, proteine canal care sustin circulatia apei in piele, si reface bariera cutanata cu rol protector pentru a preveni deshidratarea.

     Solutia micelara curata si inlatura machiajul rezistent, hidrateaza si calmeaza pielea. Aceasta isi recapata elasticitatea, luminozitatea si prospetimea.

     Hydrabio H2O 250 ml nu necesita clatire si asigura o toleranta cutanata si oculara de neegalat.

     Pret recomandat in farmacii:  Hydrabio H2O 250 ml  - 49 RON
     Hydrabio H2O 250 ml completeaza gama Hydrabio, gama cu efect hidratant in profunzime, compusa din:
-           Hydrabio Legere 40 ml - crema hidratanta pentru ten sensibil deshidrat, normal sau mixt (+48% hidratare dupa 2 ore)
-           Hydrabio Riche 40 ml - crema hidratanta si nutritiva pentru ten sensibil deshidratat și uscat (+88% hidratare dupa 2 ore)
-           Hydrabio Ser 40 ml – ser hidratant pentru ten sensibil foarte deshidratat (+53% hidratare dupa doar 15 minute.
     Momentan eu am doar lotiunea micelara, despre care o sa va vorbesc in curand, insa vreau neaparat sa-mi cumpar crema si serul hidratante, pe care am de gand sa le folosesc intregul sezon rece. 

     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.            Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...