marți, 22 octombrie 2013

Review: Nivea "In Shower Body Lotion" pentru piele uscata

     Hello, ladies.

     Zic sa luam o pauza de respiro de la cumparaturi si sa ne delectam cu un review. V-am promis de multa vreme ca o sa va vorbesc despre acest produs si, dupa multe amanari, i-a venit randul sa fie prezentat pe blog. Este vorba despre Nivea “In shower Body Lotion” pentru piele uscata, cumparat acum cateva luni din Germania si pe care nici acum nu l-am terminat.
     Sa trecem la review.






     Informatii generale:

  • ambalaj albastru, pe fata gasiti numele firmei si al produsului, gramajul (400 ml) si cateva cuvinte de lauda la adresa lui: contine ulei de migdale si promite sa lase pielea fina si catifelata;
  • pe verso aveti instructiunile de utilizare, gramajul, ingredientele si cateva informatii despre firma producatoare;
  • are acelasi miros ca orice crema de corp Nivea, iar textura este undeva intre cea a unei creme si cea a unui gel de dus.







     Metoda de folosire e foarte simpla: intri la dus, folosesti gelul de dus ca de obicei, pe pielea umeda aplici lotiunea de corp, apoi clatesti.





     PRO's:

  • are o textura placuta, matasoasa, iar atunci cand este intinsa pe piele se simte ca si cum aplicati crema de corp pe pielea umeda; este o senzatie foarte placuta si se simte cum pielea absoarbe crema;
  • asa cum spuneam mai sus, mirosul este placut, usor parfumat si deloc deranjant;
  • se aplica usor pe piele si nu este nevoie de o cantitate mare de produs pentru a hidrata pielea; cantitatea pe care o am in palma in poza ajunge pentru a fi aplicata pe brate, piept, abdomen si spate;
  • se clateste usor si rapid, iar dupa nu veti avea senzatia de piele unsuroasa;
  • dupa ce va stergeti cu prosopul, pielea ramane moale, catifelata si hidratata; eu am pielea foarte uscata, mai ales in zona coatelor si pe gambe, insa nu simt nevoia sa mai aplic unt de corp dupa folosirea cremei Nivea, in conditiile in care o folosesc de 2-3 ori pe saptamana.






     CON's:

  • nu-mi place sistemul de dozare / aplicare; nu am cum sa torn suficienta crema in mana pentru a aplica pentru tot corpul, ci trebuie sa pun in vreo 2-3 ture. Tinand cont ca sunt la dus, am mainile ude, iar sticla e la fel, imi aluneca din maini si o mai si manjesc de crema. Ar fi fost ideal daca avea o pompita pentru dozare.


     Ingrediente:






     Voi ati folosit vreodata Nivea “In shower Body Lotion”? Daca da, care varianta? Cum vi s-a parut? Astept parerea voastra in comentarii.


     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 


          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...