vineri, 18 octombrie 2013

NOTD: Candy Wrap (swatch and review Golden Rose Impression 16)

     Hello, ladies.

     A fost nebunia cu ojele crapacioase, au urmat cele mate, apoi texturatele. Mai nou, piata a fost cucerita de ojele “cu pene”, cum imi place mie sa le numesc. Li se spune fuzzy sau feather si, sincer, parca suna mai bine in engleza.
     Revenim la subiect. Bineinteles ca a trebuit sa incerc si eu ojele “cu pene”, sa vad cum se comporta, cum arata si cum pot fi folosite. Am testat atat doua China Glaze, cat si doua Golden Rose, iar astazi va voi prezenta o oja G.R.


     Face parte din colectia Golden Rose Impression, poarta numarul 16 si o gasiti pe 1001Cosmetice. Oja are o baza rose aproape transparenta si imbina “pene” rosiatice, albastre si albe. De asemenea, are si un glitter rose foarte mic si subtil.
     Aplicata intr-un singur strat, asa cum veti vedea si pe unghiile mele, nu are acoperire prea mare. Insa doua straturi vor acoperi unghia complet, singura conditie fiind sa lasati primul strat sa se usuce complet si sa aveti grija cum asezati pe unghie penisoarele. Oja se usuca relativ repede, in circa 10 minute. Cat despre indepartarea ei, trebuie sa va spun ca aveti ceva de munca: “penele” se iau destul de greu de pe unghie si se si imprastie pe cuticule si degete. Insa arata frumos pe unghie, asa ca merita osteneala :D.
     Teoretic, ojele le puteti la orice magazinas cu oje / produse Golden Rose. Practic, s-ar putea sa umblati dupa ele pana va cresc voua pene. Asa ca va spun ca le-am luat pe ale mele de pe 1001Cosmetice, cu 13,5 lei bucata – click AICI pentru a ajunge pe la pagina cu produse Golden Rose. Transportul costa 9 lei, iar comanda ajunge in 2-3 zile.

     Acum va las cu pozele. Sper sa va placa manichiura mea :)


     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 
          Kisses and always be beautiful              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...