luni, 5 noiembrie 2012

Colaborare - Cumparaturi de 20 de lei (RO only)


     Hello, ladies.

     Incepem saptamana cu o noua colaborare intre bloggerite. Un proiect mai special, care nu implica manichiuri, culori sau machiaje. Ce trebuie sa facem? Sa va aratam ce si cate putem cumpara cu 20 de lei.
     Sa va spun sincer, initial n-am vrut sa “intru” in aceasta colaborare, pentru ca nu stau in tara, iar aici 20 de lei inseamna nici mai mult nici mai putin de 4.47 euro. “Ce-as putea cumpara de banii astia?” – mi-am spus eu, cand pana si un pachet de tigari costa 5 euro. Ei bine, pana la urma exact asta este provocarea, asa ca am acceptat-o.
     Iata ce am reusit eu sa achizitionez cu 20 de lei.




      M-am orientat spre produsele Balea, pentru ca stiu ca sunt foarte indragite in tara. In Ro, voi le cumparati din DM, din cate am inteles, insa eu le cumpar din BUDNIKOWSKY (Budni pe scurt). As fi putut alege alta marca, insa ce sens mai avea sa vi le prezint daca voi nu aveti de unde sa le cumparati?
     De fapt, este prima data cand incerc niste produse Balea la modul mai “serios”. Acum cativa ani tata mi-a adus niste sampoane Balea din Germania, insa nu mi-au placut deloc, iar cand m-am mutat eu aici tot ce-am incercat de la Balea au fost sapunurile lichide. Drept urmare, am zis sa le mai dau totusi o sansa :). Dupa ce am studiat produsele, am ales un spumant de baie, un gel de dus cu efect de peeling si o lotiune de corp.

     Sa le luam pe rand:


          Spumant de baie cu aroma de mango si iaurt – 750 ml

     M-a costat 6.47 lei (1.49 euro) si sunt multumita de produs. Face multa spuma, foarte multa chiar, nu se “dispare” la 10 minute dupa ce ai intrat in cada si are un miros persistent, dar placut. O voi recumpara.








Gel de dus cu efect de peeling cu aroma de lapte batut (smantana?) si lamaie – 200 ml

     M-a costat tot 6.47 lei (1.49 euro) si nu m-a impresionat in mod special. Este bland cu pielea, nu “zgarie” atunci cand este folosit (am patit-o cu alte peeling-uri), insa imi lasa senzatia ca nu indeparteaza prea bine celulele moarte. De asemenea, mirosul este cam greoi, ma asteptam la ceva mai fresh tinand cont ca are aroma de lamaie. 










         Lotiune de corp cu aroma de lapte si miere – 400 ml

     Si lotiunea a fost tot 6.47 lei (1.49 euro). Are o consistenta usoara, se absoarbe rapid in piele si pot spune cu mana pe inima ca imi hidrateaza pielea. La fel ca tenul, si pielea de pe corp este extrem de uscata, asa ca am nevoie de produse intens hidratante. Pot spune ca aceasta lotiune face fata exigentelor mele si fara indoiala o voi recumpara. Ah, iar mirosul este foarte placut, delicios chiar si persista chiar si doua zile. 










     In total am dat pe produse 20,24 lei, adica 4.47 euro. Sunt mandra de mine ca am reusit sa ma incadrez in suma, sa fiu sincera nu credeam ca voi reusi :D.



     Ma gandeam sa fac si un “top” al produselor Essence pe care le pot cumpara cu 20 de lei, daca sunteti interesate va rog frumos anuntati-ma.

     Iar acum va invit sa cititi postarile colegelor mele si sa aflati ce au cumparat ele de doar 20 de lei J

1. Alina lui Brumarel - alinaluibrumarel.blogspot.ro
2. Dee - bydee-make-up.blogspot.ro
3. Suzana - www.trabook.blogspot.ro
4. Cristiana Mitran - http://kisstyana.blogspot.ro/
5. Almi - http://www.my-fashion-hobby.com/
6. Little Beauty Bag - http://littlebeautybagcta.blogspot.ro/
7. Anais http://cosmeticelatest.blogspot.ro/
8. Adelina Radu http://adelinaradu.blogspot.com/
9. Maya http://www.mayasecret.com
10. Mirela http://makeupmirela.blogspot.ro/
11. Theo http://sweetheart-woman.blogspot.ro/
12. Adelina http://midsummer-blog.blogspot.com
13.Andreea's Land http://bazardeimpresii.blogspot.cz/
14. Simona http://makeupforsimi.blogspot.ro/



     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess.




                       Kisses and always be beautiful

                              Va pup si fiti frumoase


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...