joi, 5 decembrie 2013

NOTN: Midnight desire

     Hello, ladies.

     Mi-a luat doua zile sa termin postarea si trei ore sa-i gasesc un nume, deci sper din suflet sa va placa unghiutele pe care vi le arat astazi. Am gandit manichiura ca fiind una de seara, purtabila atat de Craciun si Revelion, cat si cu orice alta ocazie. Un model relativ discret, care nu lezeaza retina, insa suficient de frumos pentru a atrage atentia. O manichiura care sa va faca sa va simtiti speciale si sa fiti mandre ca o purtati.
     Sa vedem despre ce e vorba. 


     Am combinat doua tehnici, mai exact ombre si stamping. Pentru ombre am folosit doua oje Catrice: "900 Steel My Heart" - un lac de unghii maro su subton gri si particule mici si foarte discrete de sclipici holografic (era sa scriu halucinogen :))))) ) si "710 Dulce & Havanna" - o oja maro caramel.
     Pentru stamping am folosit oja Flormar MR03, o combinatie intre auriu si argintiu. Oja face parte din noua colectie "Mirror" si este perfecta pentru a stampila diverse modele pe unghii.

     Daca doriti sa fac un tutorial video cu aceasta manichiura sa-mi spuneti :). Va las cu pozele si sper sa va placa.

                                  Click pe poze pentru marire


     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess.   
          Kisses and always be beautiful

 

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...