vineri, 20 decembrie 2013

Review kit pentru epilare Home + un mic giveaway

     Hello, ladies.

     Decorarea casei si a bradului, gatitul si cumparaturile sunt, fara indoiala, principalele activitati ale femeilor in aceasta perioada. Sigur, un camin aranjat in spiritul Craciunului si bucatele gatite cu dragoste sunt cat se poate de importante, insa nu trebuie sa uitam ca si noi trebuie sa aratam cat mai bine cu putinta. De la machiaj la coafura, de la manichiura la tinuta, nu trebuie sa uitam nici un detaliu. Si iata ca am ajuns la subiectul acestei postari. Daca este iarna nu inseamna ca nu putem purta fuste sau rochii de Craciun si Revelion, iar asta inseamna ca trebuie sa avem picioare fine si catifelate. Iar cu atata agitatie, cine mai are timp si de o vizita la salon? Pentru ca nu sustin indepartarea parului nedorit folosind lama de ras sau crema, vreau sa va vorbesc despre un kit pentru epilare cu ceara.






      Dupa cum ati vazut in poza de mai sus, este vorba despre un kit pentru epilare Home cu ceara calda, de unica folosinta, de la EpilatPro. Am avut ocazia acum un an si jumatate sa testez un kit similar ce apartinea prietenei mele si am fost mai mult decat multumita de rezultate. Iar acum am propriul meu kit * yay :D *.
      Sa depasim momentul meu de bucurie si sa trecem la detalii.


     Ce contine kit-ul:
  • un incalzitor de ceara FREE;
  • doua rezerve de ceara cu Azulena;
  • o rezerva de ceara cu Titan Rosa;
  • o rezerva de ceara cu Miere;
  • un pachet cu 100 de benzi pentru epilat.
      Rezerva de ceara Titan Rosa este pentru piele sensibila, iar rezervele Miere si Azulena sunt pentru piele normala. Benzile pentru epilat sunt din hartie de calitate superioara, rezistenta, iar dimensiunile sunt 7/20 cm.




      Cum se procedeaza.

      Introduceti rezerva in incalzitor, il conectati la o priza si asteptati circa jumatate de ora pana cand ceara va fi destul de calda pentru a fi intinsa pe piele. Nu trebuie sa va temeti ca va veti frige, pentru ca oricat veti tine in priza incalzitorul, ceara nu se va supraincalzi. De altfel, va recomand sa tineti incalzitorul cuplat la priza pe tot procesul epilarii.
      Aplicati ceara in sensul de crestere al firelor de par, lipiti banda peste fasia de ceara apoi, dintr-o singura miscare (de preferat), tragem ferm banda de hartie. Durerea resimtita nu este mai mare cea provocata de epilatul cu ceara traditionala, insa as vrea sa tineti cont ca fiecare persoanea are propriul nivel de tolerare a durerii. 








 
      Pentru a indeparta ceara ramasa pe piele aveti nevoie fie de servetele speciale (le gasiti in comert), fie de niste ulei. Turnati putin pe palme si masati pur si simplu zonele cu pricina pana cand indepartati ceara. Eu folosesc de obicei ulei de masline, care hidrateaza pielea si ma ajuta sa reduc iritatia.
      O rezerva este mai mult decat suficienta pentru epilarea bratelor, picioarelor, a axilelor si inghinal. Dupa ce se termine rezerva, puteti cumpara una noua, iar pretul este cat se poate de bun: 5 lei.Rezerva pentru piele sensibila o gasiti AICI, rezerva cu miere AICI, iar rezerva Azulena AICI
      Acelasi lucru este valabil si pentru benzi. Dupa ce le consumati, le puteti comanda tot de pe EpilatPro, 100 de bucati avand pretul de 13 lei. 







 
      Eu ma epilez acasa de cativa ani buni, la inceput folosind ceara traditionala cumparata din comert, iar apoi pe cea din zahar. Desi eram multumita de ele, aveau dezavantajele lor. La ceara traditionala trebuia sa astepti sa se topeasca, sa o strecori, sa astepti iar sa se raceasca, sa o incerci pe piele pentru a fi sigura ca are temperatura buna. Cat despre ceara din zahar, sa stiti ca si eu am dat gres in prepararea ei de multe ori si, credeti-ma, iti provoaca si asta destui nervi.
      Avantajele epilarii cu ceara de unica folosinta ar fi ca trebuie sa parasesti confortul propriei case, nu trebuie sa suni cosmeticiana cu doua-trei saptamani inainte de epilare pentru a fi sigura ca prinzi un loc, te poti epila in orice zi si la orice ora vreim costurile sunt mai mici decat la salon, iar investita intr-un astfel de kit se amortizeaza de la prima utilizare. Nu de alta, dar kit-ul costa 99 de lei, iar un epilat la salon (unul decent, adica) depaseste clar aceasta suma. 





 
      Un singur sfat am: daca singurele metode de epilare pe care le-ati folosit au fost lama de ras sau crema, nu recomand sa incercati din prima ceara de unica folosinta. Mai intai indepartati parul de pe corp folosind ceara traditionala, apoi puteti trece la cea de unica folosinta.

      Eu ma declar foarte multumita de kit, este eficient, usor de folosit si comod. Si ca sa va convingeti si voi, va ofer ocazia de a castiga un kit pentru epilare Home de la EpilatPro.


      Reguli de participare:

- sa dati like pe Facebook paginilor Ana's Beauty Blog si EpilatPro;
- sa dati share pe Facebook acestui giveaway (share-ul sa fie public);
- sa-mi lasati link-ul de la share in formularul de inscriere, precum si numele cu care ati dat like celor doua pagini;
- sa-mi lasati in formularul de inscriere adresa voastra de mail, pentru a va putea contacta in caz ca ati castigat;
- sa-mi spuneti ce sugestii, intrebari si / sau critici aveti pentru mine;



    
Perioada de inscriere: giveaway-ul incepe astazi, 20.12.2013, si se termina pe 28.12.2013, la ora 23:59. 

     DISCLAIMER:
-         la acest giveaway pot participa doar persoanele care locuiesc in Romania sau au o adresa valabila in Ro;
-         persoanele inscrise de pe acelasi IP sau care au conturi duble vor fi descalificate. De asemenea, nu accept inscrieri de la barbati;
-         nerespectarea oricarei reguli atrage dupa sine descalificarea;
-         castigatoarea are 72 de ore la dispozitie pentru a ma contacta, altfel voi alege pe altcineva;
-         imi rezerv 72 de ore pentru a anunta castigatoarea.

     Castigatoarea va fi extrasa cu ajutorul random.org. 
     Bafta tuturor, dragelor. 






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...