luni, 10 februarie 2014

Swatch & Review - Sleek "Garden of Eden"

     Hello, ladies.

     In fiecare sezon, Sleek Makeup are grija sa lanseze cate o paleta de farduri prin care sa surprinda cat mai bine esenta anotimpului respectiv. In aceasta primavara, paleta aleasa este menita sa ne duca cu gandul la originea omenirii, la o gradina verde si plina de viata, la pamant ud si proaspat, la flori delicate. Intr-un cuvant, avem primavara in 12 pastilute de farduri.
     Doamnelor, astazi va prezint "Garden of Eden".







     Am asteptat nerabdatoare "Garden of Eden", iar asta pentru ca sunt o mare fana a fardurilor verzi. De asemenea, pusesem ochii pe Gates Of Eden si Eve's Kiss inca dinainte ca paleta sa fie lansata in magazine, caci nuantele lor sunt perfecte pentru ochii mei caprui (dar si pentru orice alta culoare de ochi).
     La sfarsitul saptamanii trecute am primit frumusetea de paleta, iar astazi am profitat de soarele puternic pentru a-i face poze si swatch-uri.
     Sa trecem la review, zic.





     Informatii generale:

- ca toate "surorile" ei, si Garden of Eden are 12 pastilute cu farduri, o oglinda si un aplicator cu buretel cu dublu capat;
- paleta are cinci farduri in nuante de verde (Adam's Apple, Fig, Evergreen si Fauna), patru nuante de maro (Paradise On Earth, Python, Flora si Entwined), un taupe (Forbidden), un roz prafuit (Eve's Kiss) si un auriu-bronz (Gates Of Eden);
- in ceea ce priveste textura, patru farduri sunt satinate (Gates of Eden, Eve's Kiss, Paradise on Earth si Python), trei sunt mate (Flora, Adam's Apple si Tree of Life), trei sunt metalice (Fig, Evergreen si Fauna), iar doua au un sclipici foarte subtil (Forbidden si Entwined).










     PRO's:

- paleta este perfecta pentru a crea machiaje in ton cu primavara si indiferent de nuanta voastra de ochi, sigur veti gasi farduri care vi se potrivesc;
- desi din paleta lipsesc negrul si albul, folosite pentru a oferi luminozitate sau dimensiune machiajului, veti gasi, totusi, farduri care pot fi folosite pentru umbre sau iluminare (Gates of Eden, Eve's Kiss, Flora, Python sau Tree of Life);
- majoritatea fardurilor sunt pigmentate si cremoase, in special cele satinate si metalice;
- in ceea ce priveste rezistenta, le puteti purta liniste cel putin 8-9 ore, mai ales daca le aplicati peste o baza.










     CON's:
- singurele farduri slab pigmentate si prafoase sunt Forbidden, Flora, Entwined si Adam's Apple;
- aplicate peste o baza, Forbidden, Flora si Entwined devin mult mai intense, iar singurul care nu vrea sa "se dea pe brazda" este Adam's Apple.





     In concluzie, nu sunt dezamagita nici de aceasta paleta, desi frumosul Adam's Apple putea fi mai intens. "Garden of Eden" isi merita toti banii si stiu deja ca va fi cea mai folosita paleta in aceasta primavara. Apropo, veti vedea cel putin un tutorial de machiaj cu "Garden of Eden".
     Paleta o gasiti pe Makeup Shop, la 46 de lei. 
     Voi ce parere aveti despre paleta? Va place, va tenteaza?






     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  




          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...