vineri, 6 iunie 2014

Swatch and review - Parisax Professional "Parme"

     Hello, ladies.

     Va povesteam acum ceva vreme (aici) ca am primit spre testare patru produse de la elevina.ro. Le-am supus unei perioade de proba, mi-am format parerea despre ele, iar acum a venit timpul sa va spun ce impresie mi-au lasat.
     Primul produs de pe lista este un fard mono Parisax Professional, nuanta "Parme".

     
     Descrierea oficiala:

     "Fardurile de ochi sidefate de la Parisax Professional sunt alegerea perfecta pentru un machiaj rafinat si de durata. Pigmentii naturali intensifica privirea, oferind machiajului sclipirea mult visata. Parisax Professional va pune la dispozitie o gama completa de 47 de tonuri, care garanteaza o aplicare usoara, un aspect excelent si scanteietor. Pentru un machiaj natural, sofisticat sau modern algeti fardurile de pleoape sidefate Parisax Professional!
     Fardurile de ochi sidefate de la Parisax Professional ofera o infatisare perfect. Textura lor bogata in sidef, intensifica culoarea si reflexiile. Foarte usor de folosit aceste farduri de pleoape sidefate se aplica pe suprafata mobila sau in exteriorul pleoapei. Utilizate peste o baza de machiaj hidratanta Parisax Professional, fardurile de ochi profesionale ofera o tinuta excelenta si scanteietoare.
     Fardurile de ochi sidefate de la Parisax Professional, bogate in pigmenti naturali, sunt create special pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea".


     Parerea mea. 

     Informatii generale:

- are 2 grame si poate fi depozitat cu usurinta intr-o paleta magnetica (Z Palette);
-  fardul se numeste "Parme" si este un violet satinat;
- termenul de valabilitate este de 12 luni de la deschidere;
- pret:  18 lei.


     PRO's:

- fardul este foarte pigmentat, cremos si matasos la atingere;
- se blenduieste usor, rezista lejer 8-9 ore fara sa se stranga, daca este aplicat peste un primer sau o alta baza si nici nu se intinde;
- poate fi folosit atat pe pleoapa mobila, cat si in coltul intern sau pe arcada, pe post de iluminator;
- poate fi aplicat in mai multe straturi pana se ajunge la intensitatea dorita;
- pretul mi se pare chiar decent, tinand cont de renumele firmei si de calitatea produsului. 


     CON's:

- desi este pigmentat, fardul isi pierde rapid din intensitate atunci cand este blenduit; este necesar sa fie aplicate mai multe straturi pentru ca fardul sa fie cat de cat opac.


     Per total, ma declar multumita de produs si, dupa ce am testat Parme-ul, imi doresc sa incerc si alte farduri Parisax. 
     Voi ati incercat pana acum vreun fard Parisax? Ce impresie v-a lasat?     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 
          Kisses and always be beautiful
 
              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...