marți, 10 iunie 2014

Swatch and review - Sleek Del Mar Volume I

     Hello, ladies.

    Nu ca ar mai fi nevoie, pentru ca deja sunt fan declarat, insa Sleek ma impresioneaza tot mai mult cu fiecare paleta pe care o lanseaza. Culorile spectaculoase, texturile si finish-urile speciale, numele fardurilor ce se potrivesc perfect cu nuantele... Toate te indeamna sa te joci cu fardurile si sa fii cat mai creativa.
     Imi place si ca Sleek nu lasa sa treaca vreun sezon fara sa lanseze o paleta speciala in editie limitata. Astfel, vara aceasta suntem rasfatate cu "Del Mar - Volume 1", o trusa ale carei nume si farduri te fac sa visezi la plaje exotice, flori intens colorate, cocktailuri delicioase si seri fierbinti.


  


     Informatii generale:

- paleta are 12 pastile cu farduri, a cate 1.1 grame fiecare;
- aproape toate fardurile sunt pigmentate, cremoase si aproape deloc prafoase;
- sapte dintre farduri sunt in nuante pastelate, unul singur poate fi folosit pe post de highlight, iar restul pot fi nuante intermediare sau pentru a oferi dimensiune machiajului;
- Lounge Lovers este singurul fard metalic, Opening Party, On The Rocks si Feel Euphoric sunt satinate, Poolside, Sunset Strip, Ambience si Paradise sunt usor satinate, iar Chilled Out, Blue Marin, Talamanca si Balearic Beat sunt mate.

PRO's:

- paleta este ideala pentru machiaje lejere si colorate de vara;
- majoritatea fardurilor sunt pigmentate, cremoase, matasoase chiar, si pot fi aplicate in mai multe straturi, in functie de intensitatea pe care o doriti;
- se difuzeaza usor si rezista pe pleoape intre 9 si 14 ore, in functie de baza pe care o folositi;
- un alt plus ar fi ca pe spatele ambalajului gasiti cateva sugestii de machiaj, in caz ca sunteti vreodata in pana de inspiratie.     CON's:

- un singur lucru am de comentat cu privire la aceasta paleta: trebuie sa intindeti foarte bine baza inainte de a folosi fardurile mate, altfel exista riscul sa se aplice cu goluri;
- de asemenea, daca va doriti un machiaj mai intens, recomand sa folositi o baza precum cea baza pentru ochi de la NYX - lucru valabil, din nou, in cazul fardurilor mate;


     Ingrediente:
     Swatch-uri:

     M-am jucat deja cu paleta dar, din pacate, n-am apucat sa fotografiez look-urile. Insa am in minte alte machiaje dragute, pe care o sa vi le arat la un moment dat.
     Si-acum spuneti-mi cum vi se pare paleta si daca v-ati luat-o deja. Daca inca nu o aveti, o gasiti pe Makeup Shop, AICI.


     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  

          Kisses and always be beautiful


              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...