sâmbătă, 28 iunie 2014

The Alphabet Nail Art Challenge: I for... Insects

     Hello, ladies.

     Cand mi se pune pata sa folosesc un produs pentru o manichiura sau machiaj, nu ma razgandesc pentru nimic in lume. Asa s-a intamplat si acum, cand mi-am pus in minte sa folosesc un top coat special de la Essence. Problema este ca nu gaseam modelul potrivit pentru manichiura, pentru ca fie trebuia sa fac freehand nail art (stiti ca nu ma pricep la asta), fie nu aveam o placuta pentru stampilat cu un model anume. Intr-un final, am renuntat sa-mi mai storc creierii si sa stampilez fluturi si libelule.
     Pentru a vedea ce mi-a iesit, va invit sa cititi in continuare.     Cateva cuvinte despre top coat-ul "Glow in the night" de la Essence.

     Trebuie aplicat in doua straturi groase pentru ca efectul sa fie vizibil. Se usuca foarte greu, asa ca ar trebui sa va tineti degetele departe de... orice timp de macar o ora - eu n-am fost atenta si am stricat modelul pe unghia aratatorului. Recomand sa-l tineti aproape de o sursa de lumina, naturala sau nu, inainte de a-l aplica, pentru a vedea vreun efect. Poate fi folosit si pe post de oja pentru stampilat, insa tineti cont ca nu va avea nici pe departe aceeasi intensitate.
     Top coat-ul are o consistenta destul de groasa si este usor laptos, asa ca oja peste care este aplicat isi schimba culoarea, capata o nuanta ceva mai deschisa. 
     Daca vreti sa pozati manichiura dupa ce ati folosit top coat-ul, trebuie sa fiti intr-un loc intunecat, dar sa aveti, in acelasi timp, si o mica sursa de lumina prin apropiere. Eu am cautat cel mai intunecat colt din casa, m-am inghesuit cu fata la perete si-am facut poze - insa am avut grija sa fie ziua, sa am o fereastra in apropiere si multa lumina naturala. Efectul se vede si cand e intuneric bezna, insa in fotografii nu se va vedea nimic.
     Top coat-ul "Glow in the night" se gaseste si in Romania, la orice stand Essence, si costa in jur de 11 lei (sper sa nu ma insel). 

     Inainte de a va lasa cu pozele, va invit sa treceti si pe la colegele mele pentru a vedea manichiurile lor.

 1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
 2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
 3. Ella - http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro
 4. Andreea - www.dittanail.blogspot.ro
 5. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro
 6. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 7. Andra Katerina- www.andrakat.wordpress.com
 8. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
 9. Rita - http://addictedofbutterflies.wordpress.com/
 10. Teo - http://taitzel-make-up.blogspot.ro/
 11. Oana - http://wanna-nails.blogspot.com/     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  
             Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...