vineri, 24 octombrie 2014

MakeUp Fest iti ofera schimbari gratuite de look

     Hello, ladies.

     Au ramas mai outin de 24 de ore pana la MakeUp Fest, iar eu vin cu cele noi vesti despre eveniment: daca aveti chef de o schimbare de look, MakeUp Fest este locul unde o puteti face.
     Veniti sambata si duminica , 25-26 octombrie 2014, la MakeUpFest Palatul Copiilor Bucuresti si beneficiati GRATUIT de sfaturile si trucurile makeup artistilor de top.La etajul 1 te vor astepta makeup artisti pregatiti sa iti ofere cea mai interesanta experienta – o transformare la care nu te asteptai doar in Atelierul de Makeup! Machiajul poate fi utilizat in moduri incredibile iar tu poti sa fii beneficiara acestuia. Nu trebuie sa faci altceva decat sa vii la MakeUp Fest si sa profiti la maxim de sfaturile si produsele pe care makeup artistii ti le pun la dispozitie.
In plus poti lua parte la toate evenimentele care au loc pe scena Palatului Copiilor – nu trebuie sa ratezi prezentarea Tendintele in machiaj 2015 pe care o va face Alexandru Abagiu, make up artist official L’Oreal Paris si Machiajul de nunta a lui Stefano Anselmo, make up artist Italian de renume international.


Timp de doua zile te asteapta zeci de expozanti si o multime de evenimente la scena deschisa – de la 9.00 la 18.30 ai program exclusiv de machiaj in toate formele sale – concursuri, prezentari, masterclassuri, expozitie cu vanzare si multe alte surprize.Doar la MakeUpFest, 25-26 octombrie, te asteapta cu reduceri si lansari de produse Sephora, Paese, Malu Wilz, Numeric Proof, Axelle, Inglot, Melkior, Dr Grandel si multi altii.
Afla mai multe detalii pe makeupfest.portacom.ro

     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  


          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...