luni, 26 mai 2014

Swatch and review - Body Collection Blusher Set

     Hello, ladies.

     Saptamana trecuta v-am aratat paleta cu 88 de nuante (click AICI pentru a citi postarea), iar acum a venit timpul sa va vorbesc despre cel de-al doilea produs ales de pe site-ul ProduseCosmetice.ro. Este vorba despre o trusa cu patru farduri de obraz de la Body Collection, potrivite pentru un machiaj discret.
     Sper ca v-am captat atentia si va invit sa cititi review-ul meu.






     Trusa de la "Body Collection" poarta numele de "English Rose" si, dupa parerea mea, i se potriveste perfect. Setul contine doua blush-uri - o nuanta peachy si una cu tenta maro - si doua iluminatoare. Fardurile sunt pigmentate, insa subtile, ideale pentru un machiaj diafan.
     Ca textura si finish, sunt cremoase si satinate, iar irizatiile aurii discrete vor oferi tenului o stralucire naturala. Din punct de vedere al rezistentei, le puteti purta liniste pana la 10 ore inainte de a face vreun retus.





     Singurul lucru care nu ma incanta la aceasta trusa este ambalajul. Acesta este foarte fragil, drept dovada ca s-a spart "incuietoarea" dupa ce am scapat trusa din mana pe masa, de la o distanta de vreo 20 cm. De asemenea, capacul se zgarie foarte usor. Nu va recomand sa purtati trusa in geanta sau sa o puneti in bagaj cand plecati undeva, pentru ca riscati sa faceti praf si pulbere fardurile.





     Trusa costa 23 de lei si o puteti gasi AICI pe ProduseCosmetice.ro

     Puteti vedea blush-ul piersiciu si unul dintre iluminatoarea "in actiune" in pozele de mai jos.






     Va las cu swatch-urile si astept cu nerabdare sa-mi spuneti ce parere aveti despre acet produs.











     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 




          Kisses and always be beautiful
              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...