vineri, 23 mai 2014

Swatch and review - Trusa de farduri cu 88 de nuante P06 Golden Rainbow

     Hello, ladies.

     Oricat imi place sa umblu prin magazine, parca prefer mai mult shopping-ul online. Cand e frig si ploua sau cand se topeste asfaltul la 50 de grade, stau cocotata in varful patului, cu o cafea fierbinte sau un ice tea, dupa caz, si "colind" magazinele online. Insa web-ul este aproape infinit, site-urile de beauty / makeup / nail stuff nu sunt nici pe departe putine si, la un moment dat, ma cam satur sa "topai" dintr-un site in altul. Nu de alta, dar ajung sa ma pierd in pagini, imi distrag atentia o multime de alte produse, uit ce cautam de fapt (da, sunt atat de ametita)... Ca sa nu mai spun ca daca dau comenzi pe site-uri diferite, platesc de tot atatea ori transportul, fac x drumuri pana la posta... O placere, ce sa mai.
     Pentru mine, un magazin online ideal e unul care are de toate, de la farduri pana la oje, pensule de machiaj si produse de ingrijire a parului / tenului / corpului. Iar daca mai e si romanesc, atunci ma declar pe deplin multumita. Un astfel de magazin online este ProduseCosmetice.ro. L-am descoperit recent sau, mai bine zis, ei m-au descoperit pe mine. I-am studiat, am comandat, iar astazi nu o sa va vorbesc doar despre paleta de farduri de la ei, ci si despre magazinul lor.






     Treaba e simpla cu ProduseCosmetice.ro: au cam tot va doriti. De la branduri high-end - precum Calvin Klein, Lancome sau Elizabeth Arden, pana la MAC, Sleek, L'Oreal, Maybelline sau Fraulein. Gama de produse este cat se poate de bogata: accesorii si produse de machiaj, oje si ustensile pentru nail art, produse pentru ingrijirea parului / tenului / corpului si au chiar si o sectiune dedicata barbatilor.
     Produsele se livreaza in maxim 24 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, expedierea coletului costa 10 lei indiferent de orasul in care va aflati, iar plata se poate face ramburs, online sau prin transfer bancar. In cazul in care va doriti sa aflati mai multe detalii, dati un click AICI.

     Acum sa trecem la "oile" noastre. De pe site mi-am ales o trusa cu patru blush-uri si o paleta cu 88 de farduri. Pe cea din urma ati vazut-o pusa la treaba AICI si despre ea vreau sa va vorbesc astazi.


     Informatii generale:

- ambalajul este negru, simplu si rezistent la un impact mai dur;
- paleta contine 88 de farduri, in nuante cat se poate de variate;
- dimensiunile trusei sunt 23x15x1.7 cm, iar diametrul unei pastile de fard este de 1.9 cm;
- termenul de valabilitate este de 24 de luni de la deschidere.






PRO's:

- gama de culori variaza de la ivory, galben si cupru pana la maro, verde, roz si albastru;
- toate fardurile sunt foarte pigmentate si cremoase;
- cele mai multe au finish satinat sau metalic, singurele "sclipicioase" fiind cele de pe primele doua randuri de la dreapta la stanga;
- se aplica frumos, se blenduiesc usor, iar culoarea nu se pierde atunci cand le difuzati cu o pensula pufoasa;
- aplicate peste un primer, fardurile rezista pana la 12 ore fara sa se stranga;
- paleta are o oglinda destul de mare si doua aplicatoare mici cu buretei, care mi se par inutili.
23 cm x 15 cm x 1.7cm
23 cm x 15 cm x 1.7cm
23 cm x 15 cm x 1.7cm
23 cm x 15 cm x 1.7cm
   

CON's:

- desi cremoase, fardul sunt cam prafoase, drept urmare recomand sa realizati mai intai machiajul ochilor, apoi pe cel al fetei.

     Din pacate, nu va pot oferi o lista cu ingredientele fardurilor, caci nu sunt trecute nici pe paleta, si nici pe site.

     Nu am facut swatch tuturor fardurilor, ci am ales din fiecare coloana catre patru pastile. Fardurile au fost aplicate direct pe piele, fara vreo baza.












     Paleta mi se pare potrivita pentru a realiza mai mult machiaje de seara, tinand cont de finish-ul fardurilor. Ar putea fi folosita si pentru machiaje de zi, insa numai in combinatie cu farduri mate. Per total, m-a impresionat in mod cat se poate de placut: nu ma asteptam ca fardurile sa fie atat de pigmentate si cremoase. Consider ca merita investitia, fie ca sunteti la inceput de drum intr-ale machiajului, fie ca va doriti pur si simplu o trusa cu farduri in nuante cat mai variate.
     Paleta poate fi gasita AICI, iar acum se afla la reducere, la pretul de 66.9 lei.

     Mai jos aveti poze ale machiajului realizat cu aceste farduri, in cazul in care l-ati ratat, dar si cu mai multe fotografii ale trusei. De asemenea, astept sa-mi spuneti ce parere aveti despre paleta si daca va tenteaza.
























     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 




          Kisses and always be beautiful
              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...