vineri, 30 mai 2014

Magia de la Workshop-ul Golden Rose

     Hello, ladies.

     O zi insorita, chiar calduroasa, farduri multe, oje colorate si sclipicioase, o gasca de fete vesele si pasionate de frumos. Cam asa s-ar rezuma in doar cateva cuvinte sambata trecuta, cand a avut loc Workshop-ul Golden Rose organizat de Georgia de la Gia Make-up Blog.
     Nu mai putin de 27 de bloggerite s-au reunit la Aristocats, unde au avut ocazia sa afle mai multe despre Golden Rose, au testat produse noi si vechi, si-au facut manichiurile si s-au machiat. Va invit sa cititi in cotinuare articolul pentru a afla cine a participat la eveniment si cum a decurs intalnirea.








     Am ajuns la Aristocats putin dupa ora 11, impreuna cu Maria, iar cele mai multe dintre bloggeritele invitate erau deja acolo. Da-i cu pupaturi, da-i cu poze, din cand in cand se mai auzea cate un "iii, ce oja" sau "oh, ce fard / ruj ... (fill in the blanks)...  frumos". Am savurat o cafea, un fursec, o prajitura cu lamaie, ne-am racorit cu o limonada, o tigara, o barfa (doh :)) ), iar in jur de ora 12 Gia ne-a strans pe toate pentru a incepe prezentarea. Mai jos va prezint un rezumat al clipului pe care ni l-a prezentat G.
     Golden Rose este parte a companiei Erkul Cosmetics, cel mai mare producator si exportator de cosmetica decorativa din Turcia. Erkul Cosmetics au o experienta de peste 30 ani (fondata in 1983) si exporta in 86 de tari de pe 5 continente. Produsele sunt testate dermatologic si sunt conforme cu legislatia europeana. In prezent, produsele sunt fabricate in UE (Italia, Cechia, Germania) si se bucura de o mare popularitate in randul consumatorilor datorita diversitatii si calitatii oferite la un pret accesibil. Lanseaza mereu colectii noi pentru a tine pasul cu tendintele si cerintele consumatorilor. In Romania, compania este reprezentata de Andralex Trade SRL si se pot comanda online, de pe cosmania.ro, cat si de la magazine partenere in toata tara. 
      Pe langa prezentare, Georgia ne-a spus si cateva cuvinte despre colectiile vechi si noi, accentul punandu-se pe deja cunoscutele oje Jolly Jewels, Carnival, Holiday, Impression si Galaxy.
      Au urmat demonstratii de machiaj sustinute de Alina Barbu si Maia, dar si de manichiura, cele din urma fiind sustinute de yours truly. Sunt tare mandra ca am avut ocazia de a le arata fetelor care sunt pasii pentru realizarea unei manichiuri water marble, cat si a unui ombre (degrade, gradient, cum doriti voi sa-i spuneti).
     Bloggeritele care au participat la eveniment sunt  Sihaya's World, Dee's Boudoir, From Mona with Gloss, CosmeticeLaTest, Lola's Box, From Meg with Love, Macnetize, Beauty and more, DanaMakeup.ro, Alina Barbu Make-up and beauty, Makeup by Maia, My Chic Lifestyle, Maya Make-up, Adam Stella (Fashion Doctor), Mirela Niculai MUA, By Sunshine, Maya Secret, Georgia's Mirror Blog, We.Make-up by Sima Denisa, Taitzel nails and make-up, Katynel, Beauty Story, anotherside-dorina.blogspot.com, Alice wonders, Walk with Ad si Blogul Pandorei.

     Eu m-am simtit minunat la eveniment, ii multumesc din nou Georgiei ca m-a invitat si sper sa repetam experienta si pe viitor. Acum va las cu o parte din poze, iar pe restul le puteti gasi AICI


      Photo credit: Ana's Beauty Blog, Alina Barbu Makeup and Beauty, Gia Make-up Blog

















Dupa cum se vede, marginile nu erau curatate






















     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 





          Kisses and always be beautiful
              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...