luni, 24 martie 2014

CREATIVE ART SHOW va prezinta noile talente ale industriei de beauty romanesti

     Hello, ladies.

     Are sens sa va spun ca I hate myself? Promisesem ca anul asta ma tin de treaba si postez cat mai des posibil, iar o perioada mi-a si reusit asta. Insa iata ca se petrec schimbari in viata mea care ma cam tin departe de voi si de blog, ceea ce inseamna ca articolele vor fi cam rare o perioada de timp. Trebuie sa vad cum imi reorganizez timpul pentru ca nici una din laturile vietii mele sa nu aiba de suferit.
     Insa pana una-alta, am cateva noutati pentru voi, pe care o sa vi le prezint pe rand. Prima din ele, care face si subiectul articolului de astazi, este ca pe 17 aprilie va avea loc la Bamboo Ballroom Bucuresti "Creative Art Show". Daca vreti sa aflati despre ce este vorba, va invit sa cititi in continuare postarea.





     Beauty Publishing - publisher ale revistelor de specialitate Make Up Magazine, Hair Style Magazine si Nails Aesthetics - va organiza pe 17 aprilie, incepand cu ora 19, un show haut-couture ce are menirea de a celebra industria de beauty din Romania si artistii ei. In cadrul acestui show, nu mai putin de zece echipe formate din specialisti in hair-styling, make-up si nail-art isi vor dovedi creativitatea intr-un spectacol al formelor, culorilor și texturilor. Trainer-ii coordonatori sunt Iuliana Sandu (makeup), Sergiu Bacioi (hair) si Aneta Jechiu (nails).  
     Show-ul haut-couture va include nenumarate surprize si se va incheia cu un spectacol sustinut de Delia. 
     Intrarea la acest show costa 100 lei. Cardul de acces include și un abonament pe 1 an la oricare dintre publicațiile noastre (MAKE-UP MAGAZINE, HAIR STYLE MAGAZINE, NAILS AESTHETICS). Atat cardul de acces, cat si revista vor ajunge la voi prin curier rapid, cu plata ramburs.
Mai multe detalii pe www.beautypublishing.ro/ evenimente.

      Sunt tare nerabdatoare sa asist la show si sunt curioasa ce minunatii ne vor arata trainer-ii si echipele de specialisti. 



     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  




          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...