marți, 11 martie 2014

Favoritele lunii februarie

     Hello, ladies.

     La finele anului trecut mi-ati cerut ca 2014 sa aduca trei rubrici noi pe blogul meu: “InstaLife”, “Week in photos” si “Favoritele lunii...”. Primele doua mai au de asteptat putin, insa celei de-a treia ii fac inaugurarea astazi. Bine, mi-as fi dorit sa va arat si favoritele lui 2013 sau ale lunii ianuarie, but that ship sailed long ago.
     Dragelor, dati-mi voie sa va prezint produsele mele preferate in luna februarie.






     M-am gandit ca structura postarii sa fie urmatoarea: impart produsele pe categorii, va spun 2-3 cuvinte dspre ele – iar uneori o sa renunt la scurta prezentare, daca urmeaza sa fac review produselor - si de ce au fost favoritele mele. Daca aveti alte idei / propuneri, le astept cu drag.
     Apropo, in acest tip de postari nu veti vedea oje, dintr-un motiv foarte simplu: de cele mai multe ori port pe unghii modele, pe care vi le si arat pe blog / Facebook. Drept urmare, n-as putea sa pun in postare o poza cu 40-50 de oje, cate am folosit in luna respectiva pentru manichiuri.


  1. Ingrijirea fetei.

     Acestea sunt preferatele mele de cateva luni, de fapt.am tenul uscat, deshidratat si sensibil si am testat o multime de produse pana cand am ajuns la “combinatia” perfecta.
Desi urmeaza sa le fac review pe blog saptamana aceasta, am sa va spun totusi cateva cuvinte despre produse:
  • demachiantul Asla Vital este hidratant, bland cu pielea, dcurata perfect si rapid orice urma de machiaj;
  • apa termala Avene e favorita mea de aproape 10 ani si o folosesc dupa demachiere, pentru arsuri solare sau provocate de graba / neatentia in bucatarie, pentru fixarea machiajului, pentru calmarea iritatiilor etc.;
  • masca de fata Bioderma este o adevarata revelatie pentru mine si spun ccu mana pe inima ca este cea mai buna incercata vreodata. Textura, modul cum actioneaza si efectele ei m-au facut s-o iubesc de la prima folosire. Dupa cum am spus, review coming soon.
  • crema de ochi Bioderma este surprinzator de buna, mai ales ca face mai mult decat spune. Dupa trei luni de folosire am observat ca pungile de sub ochi nu mai sunt atat de evidente, pielea e mai hidratata si parca nu mai am nici asa multe linii fine;
  • crema de fata Asla Vital este pe locul I in topul cremelor de fata preferate. A detronat-o pe mult iubita mea “Dor de apa” de la Spa Rustica pentru ca este asborbita mai rapid de piele si poate fi folosita si ca baza pentru machiaj. In rest, are acelasi efect foarte hidratant, iar pretul este mult mai prietenos.




  1. Ingrijirea corpului / mainilor:

     Prima data am testat crema de maini Neutrogena cand inca stateam in Germania si a fost dragoste la prima folosire. Este prima crema care nu doar ca reuseste sa-mi vindece ranile si iritatia provocate de alergia la frig, dar accelereaza si procesul vindecarii zgarieturilor facute de Yoshi (cele din urma se vindeca in totalitate dupa numai 2-3 zile).
     Crema de corp este si ea foarte hidratanta si m-a scapat de coatele uscate dupa numai doua folosiri.



  1. Machiajul fetei:

     In acest moment am trei fonduri de ten preferate, iar Rimmel Wake Me Up se numara printre ele. Este foarte usor de aplicat pe un ten uscat, ii ofera stralucire si rezista ore bune.

     Concealer-ul Wake Me Up nu exceleaza la capitolul acoperire, insa particulele stralucitoare ofera luminozitate zonei de sub ochi. Plus ca se intinde usor, lucru util cand esti pe fuga.





     Pudra arata foarte natural pe ten, are acoperire mica spre medie si rezista o zi intreaga fara retusuri mari.





     De cand am Face Form-ul nu mi-a mai trebuit alt bronzer, pentru ca acesta este fix nuanta care-mi place, se aplica usor si se consuma foarte greu. In plus, Face Form-ul este cat se poate de util cand vrei un machiaj complet al obrajilor fara sa ai intinse pe masuta de machiaj mai multe produse. Avantaj mare: e perfect de purtat in geanta, mai ales ca are si oglinda.




     Luna trecuta am jonglat cu texturi diferite si nuante vesele de blush-uri. De la Essence am folosit un blush crema si unul pudra, ambele editii limitate, NYX Boho Chic este un rose perfect si se aplica tare bine, iar Sleek Blush by 3 "Sweet Cheeks" a fost preferatul meu cand am vrut pometi de papusa.
Toate blush-urile sunt pigmentate si se lucreaza usor cu ele.




     In materie de iluminatoare, cel mai des am intins mana dupa Catrice “Prime and Fine” si Inglot. Primul este un dupe al lui Mary-Lou Manizer, iar Inglot mi-a placut pentru ca pot combina nuantele de iluminator dupa propriul plac.






  1. Machiajul ochilor:

     Bazele de machiaj preferate au fost Elf Eyelid Primer, NYX Jumbo Eye Pencil “Strawberry Milk” si Maybelline Color Tattoo “Pink Gold”. Primer-ul Elf este bun si ieftin, iar creionul jumbo si fardul crema de la Maybelline sunt perfecte pentru a oferi intensitate fardurilor si a face machiajul sa reziste mai mult. De altfel, folosesc Color Tattoo-ul foarte des si pe post de fard.





     Nu mai este un secret ca sunt fan infocat al paletelor Sleek, pe care vi le-am prezentat in amanunt pe blog de nenumarate ori.Cele folosite luna trecuta sunt Vintage Romance, Sleek Matte Darks, Garden of Eden, Respect, Showstoppers si Oh So Special.






     Rimelul preferat a fost Rimmel Scandaleyes Flex, iar asta doar pentru ca am decis sa folosesc un singur rimel, iar cand il termin pe acela sa incep altul. E ok produsul, imi place si l-as mai cumpara, dar trebuie totusi sa mentionez ca nu m-a impresionat cine stie ce.




     Eyeliner-ele preferate au fost doar gel, de la Essence, Maybelline si Inglot. Am optat doar pentru maro si negru, caci vremea asta capricioasa nu m-a inspirat sa port un tus colorat. Despre Essence n-are rost sa va spun nimic, pentru ca nu mai exista pe piata de ceva vreme. Maybelline este “my holy grail” - se intinde in doi timpi si trei miscari si rezista mult si bine. Inglot se aplica usor, insa este destul de pretentios – review coming soon.




     Pentru sprancene folosesc doar Sleek Brow Kit de circa un an, daca nu chiar mai mult. I-am facut review AICI.




     I love my khol eye pencils. Toate sunt pigmentate, moi si rezistente. In ordinea de pe tricouri avem Manhattan – alb, P2 – culoarea pielii, L'Oreal si Melkior – negru.



  1. Produse pentru buze:

     Atunci cand aleg rujurile, ma intereseaza sa fie pigmentate, cremoase, sa se aplice usor si frumos si sa reziste macar 3-4 ore. Balsamul de buze trebuie sa fie foarte hidratant si sa ofere un luciu natural buzelor, iar de la creioane imi doresc sa fie pigmentate si cremoase.
     Stiu, am o fixatie cu produsele cremoase, dar asta doar pentru ca am buzele uscate. Si-acum, sa va arat preferatele mele.

     Lip balm's: Maybelline Baby Lips.




     Rujuri: Max Factor Color Elixir Lipstick “Burnt Caramel”, Kiko Smart Lipstick 804, Maybelline Color Sensational “Sugar Plum”, Catrice “Marlene's Favourite”, Essence “04 On the catwalk” si “07 Natural Beauty”, Sleek Lip 4 Lipstick Palette “Ballet”. 

     Gloss-uri: Essence Stay Matte “01 Velvet Rose” si Catrice “050 Naturally Pink”.






         Creioane de buze / Jumbo's: Essence lip pencils (toate pe care le vedeti in poza de mai jos) si Inglot AMC 20.






  1. Ingrijirea unghiilor:

  • dizolvantul de oje de la Kallos este nou intrat in colectia mea si-mi place nu doar ca indeparteaza bine lacul de unghii, ci si pentru ca are in compozitie uleiuri ce ingrijesc unghiile si cuticulele;
  • solutia pentru cuticule de la Color Club e ok. Nu le “topeste”, insa faciliteaza indepartarea lor si este extrem de spornic: il am de jumatate de an si am consumat abia un sfert;
  • base coat-ul cu vitamine de la Golden Rose este nesperat de bun, chiar am simtit ca mi-a intarit unghiile si arata mai sanatoase;
  • top coat-ul cu uscare rapida de la Flormar il folosesc peste o oja simpla sau peste un ombre; din pacate, nu poate fi aplicat peste un water marble sau un stamping, spre exemplu, deoarece intinde ojele si strica modelul;
  • Seche Vite... Mai are nevoie de prezentare?
  • Uleiul de migdale dulci de la Auchan e bun, la cati bani am dat pe el; hidrateaza cuticulele, insa trebuie folosesc in fiecare seara, altfel le simt iar uscate.



     7. Parfumurile preferate au fost Yves Rocher "Yria" si Katy Perry "Killer Queen".




     Dragelor, acestea au fost produsele mele preferate in luna februarie. Daca doriti sa adaug categorii noi sau aveti orice fel de sugestii legate de acest tip de postare, le astept cu drag si le puteti lasa intr-un comentariu, in casuta de mai jos.


     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  



          Kisses and always be beautiful


              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...