sâmbătă, 17 august 2013

31 Day Nail Challenge: 31. Recreate a manicure you love (ro only)

     Hello, ladies.

     Iata ca am ajuns la ultima postare din aceasta frumoasa colaborare. Singurul meu regret legat de 31DNC este ca nu am stiut de la inceput de ea si, astfel, am pierdut cam jumatate din teme :(. Dar poate ma mobilizez candva si o refac de la cap la coada :D.
     Ultima provocare este sa recream o manichiura ce ne-a placut, iar eu am ales una facuta de Rainbows in a jar, pe care sunt sigura ca o stiti toate. Daca nu, rusine sa va fie si dati fuga pe blogul ei sa vedeti ce minunatii poate face pe unghii.
     Manichiura ce-mi serveste drept inspiratie face parte tot din 31DNC, este tema cu numarul doi si anume "Polka Dots" - o gasiti AICI. Am ales-o nu numai pentru ca mi-au placut tehnica si culorile folosite de Josephine, ci si pentru ca eu nu prea am manichiuri "punctate".
     Pentru manichiura ei, Josephine a folosit Sky High de la Rimmel si o oja alba Farmasi, iar eu am optat pentru KIKO 341 Cobalt Green si Essie Blanc. Punctuletele le-am facut cu doua dotting tools de marimi diferite.
     Va las cu pozele si sper sa va placa manichiura mea :D.


     Nu uitati sa aruncati o privire si pe manichiurile colegelor mele.

  1. Anca - http://o-fata-simpla.blogspot.ro/
  2. Andra- http://andrakat.wordpress.com
  3. Maya Makeup - http://mayadumitrescu.blogspot.ro/
  4. Agota - http://www.nailglaze.com
  5. Ana Maria - http://unghiutelemele.blogspot.ro/
  6. Carla - http://sunafterstormblog.blogspot.ro
  7. Diana - http://cherryqueendee.blogspot.ro/
  8. Madalina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  9. Alina -  http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/

      For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 


          Kisses and always be beautiful
 
              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...