marți, 27 august 2013

Ce-am cumparat vara aceasta... (1)

     Hello, ladies.

     Postarea aceasta trebuia publicata acum vreo doua luni, dar cum cheful pentru scris m-a dat afara din casa, am tot amanat-o cu o nesimtire crasa. Insa ieri, intr-un final, am decis ca e timpul sa termin si cu ea, asa ca m-am apucat de editat poze si scris.
     Astazi vorbim despre achizitiile acestei veri sau, mai exact, ce produse am cumparat eu acum vreo doua luni :)). Evident, de-atunci am mai luat / primit altele, insa “prospaturile” vi le arat intr-o postare viitoare.

  1. P2 

    Nu stiu ce-as putea sa va mai spun despre ojele acestea. Stiti deja ca imi plac la nebunie, sunt pigmentate, cremoase si rezista cateva zile bune pe unghii. Le ador si sufar enorm ca nu mai am acces la ele atat de usor :(. 
     


  1. Essence & Debby.

     Placutele acestea m-au dezamagit crunt. Orice oja as aplica peste ele, se ia instant cand dau cu scraper-ul, pe stampila nu se imprima mai nimic, iar pe unghie nici atat. Am zis ca o sa-mi iau o oja speciala Konad, daca nici cu aia nu merge, atunci placutele vor ajunge la cosul de gunoi.
     Ojele din colectia “Me & My Ice Cream” sunt foarte dragute si planuiesc un water marble cu ele (il voi publica pe blog, bineinteles). Oja indigo din colectia Twins Reloaded este, de fapt, un mov, la fel ca si glitter-ul. Doar ca se incapataneaza sa aiba o cu totul culoare in poze.
     Magnetul merge perfect, acetona este una dintre cele mai bune incercate pana acum si am cumparat-o de “n” ori cat am stat in DE, iar ojele cu sclipici le veti vedea in postari viitoare pe blog. 
     Oja Debby este un lac incolor cu sclipici holografic foarte fin. E draguta, insa as fi preferat un sclipici mai des sau mai mare. Dar pentru o manichiura mai discreta merge :))


  1. Catrice.

     Din nou, n-am ce sa spun despre ele, stiti cat imi plac. Dintre cele patru preferata mea este Hugo Moss <3.  1. Maybelline.

     Fardurilor Color Tattoo le-am facut review AICI si, daca nu ati aflat deja, sa stiti ca au aparut si in Romania de ceva vreme. Tusurile de ochi sunt preferatele mele, sunt pigmentate, extrem de rezistente si nuantele sunt frumoase.  1. Nivea.

     Crema de corp sub dus este ge-ni-a-la. Trebuie neaparat sa o incercati si promit ca-i fac review saptamana viitoare. Emulsia pentru fata este misto, imi place, dar nu m-a dat pe spate – review coming soon, I promise.

     Cam atat am cumparat in luna... iunie si inceputul lui iulie. Peste cateva zile va prezint si restul produselor cumparate vara aceasta :).

     Ca de obicei, astept parerea voastra despre postare si produse. 


     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 
          Kisses and always be beautiful
 
              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...