miercuri, 27 februarie 2013

Cumparaturi de primavara (1) - ro only



     Hello, ladies.

     Nu pot sa cred ca a trecut aproape o saptamana de cand am postat ultima oara. Timpul liber a devenit un adevarat lux pentru mine, iar asta se resimte din plin in ceea ce priveste blogul si pagina de Facebook. Din nou, imi cer scuze pentru asta si trebuie sa spun ca situatia va mai dura cel putin doua luni.
     Daca puteti sa credeti, n-am mai purtat un machiaj “ca la carte” de vreo luna, daca nu si mai bine – momentan ma rezum la fond de ten, pudra, bronzer, blush, “facut” sprancene, rimel si ruj. “Za” basics, ca sa spun asa.
     Insa din cand in cand, mai am si ceva timp liber, pe care il petrec de obicei plimbandu-ma prin oras. Si ce mod de relaxare este mai bun decat cumparaturile? Am cumparat o multime de lucruri in ultima vreme, iar astazi va arat o parte din ele. Ah, trebuie sa mentionez ca nu le-am cumparat chiar pe toate, unele au fost primite spre testare – voi mentiona unde este cazul. 







     In postarea de astazi veti vedea de toate pentru toti, de la produse pentru ingrijirea pielii la produse de machiaj si oje. Nu va voi arata swatch-uri pentru ca oricum fie voi face review-uri, fie voi posta diverse manichiuri sau look-uri. Va voi vorbi putin despre fiecare produs in parte si voi mentiona si preturile, care nu vor fi exacte pentru ca nu mi le amintesc foarte bine. Si am si prostul obicei de a nu lua / pastra bonurile.
     Sa trecem la prezentare :).


  1. Yves Rocher. 
     



     Cu exceptia parfumului de liliac, restul produselor au fost comandate de pe site.
     M-am indragostit de parfumul de liliac dupa ce tata mi-a daruit unul, tot de la Yves Rocher, acum cativa ani. L-am cumparat din magazin cu circa 7 euro si mi se pare perfect pentru primavara.
     Demachiantul si crema cu musetel le-am incercat acum cativa ani, mi-au placut, asa ca am decis sa le incerc din nou. Din pacate, demachiantul nu mai este chiar atat de potrivit pentru tenul meu, insa crema o ador si ii voi face si un review, daca doriti. Fiecare a costat in jur de 3 euro.
     Pusesem ochii pe parfumele de mult timp si le tot amanam in favoarea altor produse, pana cand m-am decis sa le achizitionez. Pe langa faptul ca sunt super frumusele, mi se par perfecte pentru a fi tinute in geanta sau pentru a fi luate in calatorie. Tot setul a costat 8 euro.
     Crema Serum Vegetal, gelul de dus cu ulei de argan si rimelul Sexy Pulp, toate in varianta mini, au facut parte dintr-un set. Dintre acestea, am testat doar rimelul si il ador. Clar voi cumpara si varianta full-size si ii voi face review pe blog. Intreg setul a costat vreo… 5 euro, daca-mi aduc bine aminte.
     Rujul a fost primit cadou impreuna cu un set de prosopele mici, pe care le folosesc pentru a-mi usca pensulele si bureteii pentru fond de ten. 

     Parfumul Comme une evidence a fost primit cadou de la Laura, impreuna cu paleta MUA Undressed. Multumesc mult, Laura :*. 
















  1. Nivea.



     Am cumparat BB Cream-ul fara sa citesc vreun review si nu-mi pare rau ca am mers la risc. Desi majoritatea recenziilor sunt negative, eu pot spune ca ador acest BB Cream si promit sa vi-l prezint pe blog cat de repede voi putea.
     Este a doua oara cand cumpar pore stripes-urile si-mi plac. Ma gandeam sa le prezint in paralel cu cele de la Essence. Ce ziceti de asta?
     BB Cream-ul m-a costat vreo 8 euro, iar benzile cred ca 5 euro. 






  1. NYX.




     Cine nu cunoaste paleta Caviar & Bubbles (Champagne & Caviar)? Minunatele culori nude sunt ideale pentru machiaje de zi si de seara, este tocmai buna de luat in calatorii sau de tinut in geanta, pentru retusarea machiajului.
     NYX Jumbo Lip Pencil Chaos l-am cumparat dupa ce m-am indragostit de Soft Fuchsia – review AICI. Culoarea este una puternica, indrazneata, fix pe gustul meu. Urmareaza review.
     Ambele produse sunt disponibile AICI





  1. Maybelline.




     Mascara si baby lips-ul m-au costat aproape 9 euro, fiind cumparate la set.
     Rimelul l-am incercat si mai demult, insa atunci nu mi-a placut si credeam ca pur si simplu nu este bun. Insa de aceasta data l-am cumparat sigilat si mi-am dat seama ca de fapt cel achizitionat mai demult fusese incercat de atatea ori, incat era apa de ploaie. O sa-I fac review.
     Cat despre baby lips – da, imi place, dar nu m-a impresionat sa ma dea pe spate. 




  1. Catrice.




     Le-am cumparat pentru ca mi-au placut nuantele si erau si la reducere. Lip gloss-urile sunt cremoase si pigmentate, insa nu rezista pe buze mai mult de 2-3 ore. 




  1. Essence.



     Essence a inclus in colectia Hugs & Kisses un lip scrub care arata si miroase delicios. E primul produs de genul pe care-l am, caci pana acum am folosit doar lip scrub-uri homemade (zahar cu miere / ulei de masline / ulei de nuca de cocos). As vrea sa va spun cateva cuvinte despre el, doar ca nu l-am folosit pana acum.







  1. Mario Badescu + Schwarzkopf.

     Le-am primit spre testare de la Carespot, carora le multumesc mult pentru produse. Pana acum testat cleanserul, tonerul si mini cremele de zi, de noapte si pentru pielea din jurul ochilor. De asemenea, am testat si spray-ul pentru par. Le voi face review in curand. 





  1. Rouge Bunny Rouge.



     Am primit pentru testare trei iluminatore lichide si trei… “creme de fata colorate” – tinted moisturizer. Le-am testat, mi-am format parerea despre ele si urmeaza sa postez un review. 





     9. KIKO. 






     Acestor palete le-am facut review AICI. In poza "de grup" am uitat sa includ si rujurile prezente in review, scuze.







    10. Crema de maini Neutrogena. 

      M-a costat vreo 5 sau 6 euro si este cea mai buna crema de maini din comert incercata pana acum. Imi repara ranile si hidrateaza foarte bine pielea, plus ca este foarte spornica. Daca o vedeti, nu ezitati sa o cumparati, este o investitie excelenta.






     Acum sa trecem la produsele pentru unghii, majoritatea fiind oje. 






  1. Essence.
 
     Am asteptat colectia Hugs & Kisses cu sufletul la gura, pentru ca m-am indragostit de topper-ele cu sclipici. Din pacate, am cumparat doar trei din cele patru disponibile, deoarece pe cel rosu cu inimioare nu l-am gasit pe nicaieri. In plus, mi-am achizitionat inca doua oje din aceeasi colectie si lip scrub-ul de v-am spus mai sus.
     Topper-ele le puteti vedea AICI, AICI si AICI.
     Pe langa acestea, am cumparat o oja argintie pentru nail art si doua oje “normale” – 143 I’m the boss! si 142 Grey-t to be here. 















     Un mic swatch pentru 142 Grey-t to be here. 




     De asemenea, am mai cumparat benzi pentru manichiura french (pe care le voi folosi la un half moon, de fapt), doua placute pentru stamping si niste stickere. Pe ultimele le puteti vedea AICI





     Nu mai stiu cat am dat pe fiecare pentru ca le-am cumparat impreuna cu alte produse si nici n-am pastrat bonul. 




  1. Catrice.


     Stiti deja ca ador ojele Catrice, asa ca nu este nicio surpriza ca mi-am cumparat iarasi cateva. De data aceasta am luat 890 How I Matt Your Mother, 905 Steel My Soul, 770 Put Lavender On Agenda si C05 Planet Tokyo, ultima facand parte din editia limitata Neo Geisha.




                                                       Catrice Steel My Soul





  1. Maybelline.



     Este prima oja Maybelline si singura din colectiile lor care m-a impresionat. Un rosu vibrant cu sclipici mic multicolor, care m-a costat 2 sau 3 euro. V-ar placea s-o vedeti pe blog? 







  1. KIKO.
     

     De cum le-am vazut am stiut ca trebuie sa le am, mi se par perfecte pentru primavara sau vara. Am dat 4 sau 5 euro pe fiecare. 
    





     Peste o saptamana sau doua voi posta inca un haul, pentru ca astept un colet din tara cu o parte dintre superbele oje Golden Rose Jolly Jewels, pe care abia astept sa le incerc si sa vi le prezint. In plus, deja am strans o punga cu alte produse cumparate intre timp si pe care vreau sa vi le prezint.


     Ia spuneti, la ce ati vrea sa vedeti swatch sau review mai intai? Si ce produse v-au placut mai mult?



     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 





          Kisses and always be beautiful
              Va pup si fiti frumoase



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...