luni, 12 decembrie 2011

Let's get it started

      BINE ATI VENIT pe blogul meu, fetelor. Eu sunt Ana, am 27 de ani si va invit sa luati un loc, o cana cu ceai si sa povestim. Cum despre ce? In primul despre cum sa avem grija de noi.
     Suntem femei si asta implica, vrem nu vrem, sa avem o gramada de responsabilitati. Suntem eleve, studente, iubite, sotii si mame, avem job la care stam de dimineata pana seara, iesim cu fetele, cu persoana iubita, avem grija de casa, avem grija de El… Hm, dar pentru noi nu ramane cam putin timp?



Am trecut prin asta si, initial, am crezut ca produsele din comert sunt cea mai buna alegere. Simplu, dai fuga la magazin si cumperi recipiente in care se afla… nimic mai mult decat promisiuni. Cel putin in majoritatea din ele. Satula sa arunc banii pe enspe mii de produse care nu fac mai nimic, m-am decis sa aplic metodele old style. De-a lungul timpului, am strans nenumarate metode home-made de infrumusetare si, daca la inceput am fost reticenta in ceea ce le priveste, pe parcurs am constatat fericita ca functioneaza mai bine ca orice.
     De aceea, m-am decis sa pornesc acest blog pentru a va arata si voua cat este de usor sa fii frumoasa folosind produse pe care le ai in propria-ti bucatarie. Sunt convinsa ca si voi ati trecut prin aceleasi experiente si va doriti solutii simple, rapide, ieftine si cu efect si sper ca “retele” mele vor fi pe placul vostru si vor da rezultatele pe care vi le doriti. Mentionez ca absolut tot ce voi posta voi testa mai intai pe propria-mi piele (sau par, sau unghiute, depinde de caz).

     In alta ordine de idei (ca am o gramada si sunt tare incalcite), imi place sa vorbesc si sa scriu (dupa cum deja ati observat). Blogul ar vrea sa fie unul strict de “home-made beauty”, dar parca vad ca o sa deviez de la subiect din cand in cand. Sa-mi fie cu iertare.

     Sugestiile, cererile, intrebarile si nelamuririle, de orice natura ar fi ele, pot fi postate la comentarii sau imi puteti scrie la ana.s_beautyblog@ yahoo.com sau ana.s.beautyblog@googlemail.com.


                Va pup si fiti frumoase.

                                       

4 comentarii:

  1. Ma bucur ca am ocazia sa iti las primul comment la prima ta postare pe blog! Iti doresc mult succes,la cat mai multe postari si sa-ti iasa asa cum iti doresti.....cu siguranta voi fi cu ochii pe tine:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, scumpo. Te astept cu mare drag. Cristina cred ca esti, nu? De ce ai semnat cu anonim? Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti doresc mult succes! Si eu am un blog si sunt la inceput:):*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult, Special Beauty. Si eu iti doresc multa bafta cu blogul tau, am intrat deja pe el, este cute si interesant. Te-am adaugat si in lista de bloguri. Poate daca ne ajutam reciproc o sa crestem mari :) . Te pup si te mai astept.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...