marți, 8 octombrie 2013

Impresii si poze de la Cosmetics Beauty Hair 2013 (pic heavy!)

     Hello, ladies.

     A saptea zi dupa scripturi reusesc si eu sa scriu despre targul Cosmetics Beauty Hair 2013. Pentru cine nu stie, C.B.H. 2013 a fost o expozitie internationala ce a reunit, in cadrul Romexpo, firme mai mult sau mai putin cunoscute care au comercializat produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire personala si coafura.
     Targul s-a desfasurat in perioada 26 – 29 septembrie si a fost pentru prima data cand am participat la un astfel de eveniment. Am gasit acolo produse si preturi pentru toate gusturile si toate buzunarele, am fost atat incantata cat si dezamagita de preturi si produse, m-am invartit printre standuri pana am ametit si-am plecat de-acolo cu traista plina de lucrusoare frumoase.
     Dar haideti sa vedem cam cum a fost la targ :).






     Intrarea la expozitie a costat 15 lei, insa am avut noroc si am castigat o invitatie pe blogul La Chic Boutique. Inainte de a ajunge acolo, chiar discutam cu Maia si sotul ei (am fost impreuna la targ) ca ni se parea a fi o idee neinspirata a organizatorilor. Ne-am inselat caci, desi ploua cu galeata, era duminica si lumea trebuia sa scoata un ban din buzunar chiar si pentru a casca gura, aproape te calcai in picioare in picioare la targ. De fapt, unii chiar s-au calcat in picioare pentru a primi niste papornite gratis de la Morrocan Oil ca, deh, unii romani nu se simt bine daca nu se inghesuie la mocangeala.

     Dar sa depasim momentul si sa trecem la impresia generala. Pe la standurile cu aparatura de ingrijire corporala batea vantul si cantau greierii, iar fetele de-acolo aveau timp sa-si faca somnul de frumusete. In schimb, n-aveai loc sa arunci un ac la standurile care gazduiau brand-uri precum Orly, OPI, TIGI and Co., Gabrini, Golden Rose si cele unde se vindeau gene false, extensii de par si se faceau tatuaje semi-permanente. Sincer, am facut matanii ca am reusit sa fac niste poze close-up amarate la OPI, Orly si Golden Rose, efectiv se calca lumea in picioare sa se holbeze la produse si, eventual, sa si cumpere. Mai liber a fost la standurile cu oje Color Club si Zoya, probabil pentru ca erau si mai ascunse de ochii lumii.

     Preturile au fost ok si nu prea. Spre exemplu, Golden Rose vindea ojele cu 15 lei, in timp ce prin piete, pe la metrouri si pe net le gasesti cu 11 lei. Noroc cu reducerea de 30% pe care am primit-o multumita Georgiei. Cu toate acestea, standurile pline cu oje iti luau pur si simplu ochii, uitai de preturi si de faptul ca lumea se lua la omor pentru a inhata o oja.
     La Orly gaseai oje cu 10 lei, insa erau din colectii destul de vechi, iar nuantele erau foarte limitate. Majoritatea sidefate, in culori pastel si nuante de rosu. In rest, colectiile actuale nu mi s-au parut ca aveau o reducere semnificativa si nu se merita sa bati drumul pana acolo pentru cativa lei in minus, pe care oricum ii cheltuiai pe intrare, drum etc.
     La OPI m-am oprit doar sa fac poze, iar la TIGI and Co m-au speriat preturile cam maricele. Inteleg ca sunt produse profi, bune si laudate inclusiv de bloggerite, insa am citit si destule pareri contra cat sa nu le cumpar.
     Nici la genele false n-au fost reduceri wow: eu le-am cumparat cu 17 lei, iar pe net le gasesti cu 20 de lei.
Standul Color Club a avut cele mai bune reduceri: 5 lei o oja, iar paleta de culori era foarte variata. De la nude-uri la sclipicioase, de la nuante superbe de rosu tomnatic la culori aprinse de vara.
     Cat despre Zoya, eu am cumparat Aurora cu 29 de lei si ma declar foarte incantata de achizitie. De fapt, v-am aratat AICI o manichiura cu ea.
     Bineinteles, nu am putut rata standul Aseyda, unde ne-a intampinat Anne (Lola's Box) si unde mi-au sclipit ochisorii cand am vazut produsele naturale Yamuna.


     Ca impresie generala, targul a fost ok, insa ma asteptam la reduceri mai mari si / sau mai multe. De asemenea, mi-as fi dorit sa vad mai multe produse pentru machiaj cu preturi accesibile muritorilor de rand, care nu-si permit sa dea peste suta de lei pe un amarat de fard. Dezamagirea a fost mai ales cand am auzit ca Inglot sau Makeup Shop nu au reusit sa ajunga.
     Am ratat multe standuri sau am facut poze de la distanta si nu prea graitoare din cauza puhoiului de lume. Anul viitor ma gandesc sa ajung in timpul saptamanii, poate o fi mai liber.

     Va las cu pozele si astept sa-mi spuneti daca ati fost si cum vi s-a parut. 


Machiaj realizat cu produse Golden Rose


Pretty Maia :D




























Geta Voinea in actiune, la standul TopLine















La Make-Up Studio era puhoi de lume, nici nu m-am putut apropia



Inghesuiala la sacose





Anne, ocupata ca de obicei :))









Preturile produselor Yamuna. Click pe poza pentru marire.





Minunatul stand Color Club






     Aceasta este prada de la targ: trei oje Orly, sapte oje Color Club, o Zoya, trei Golden Rose si doua perechi de gene false. Bonus, patru produse Yamuna.

















      For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 





          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...