luni, 29 iulie 2013

Castiga o epilare definitiva la axila cu Ana's Beauty Blog si Glow Beauty Salon

     Hello, ladies.

     Doua lucruri imi displac atunci cand vine vorba de ingrijirea personala: demachierea la ceas de seara, cand pic de oboseala, si epilatul. Daca prima este o experienta placuta, chiar relaxanta, a doua nu este nici pe departe asa. Si pentru ca sunt convinsa ca nici voi nu sunteti innebunite de placere sa va epilati, am pentru voi un concurs minunat, organizat in colaborare cu Glow Beauty Salon.

     Pentru ca vara este sezonul rochiilor si a bluzelor fara maneca si trebuie sa avem axilele impecabile in orice moment, va oferim trei premii, fiecare constand intr-o sedinta de epilare definitiva la axila. De ce o singura sedinta de epilare cu IPL? Pentru ca rezultatele sunt uimitoare inca de la prima sedinta, o sa va convingeti de asta chiar voi.
                            Click pe poza pentru marire, va rog

     Glow Beauty Salon, situat in Piata Romana (Bucuresti) are cea mai noua tehnologie, 100% sigura si eficienta. Avantajele epilarii cu IPL sunt:
* Se poate folosi pe piele bronzata!!
* Epilarea definitiva cu IPL este minim invaziva si nu prezinta risc de infectie
* Nu necesita foarte multe precautii, cea mai importanta fiind folosirea unor creme fotoprotectoare in cazul expunerii la soare inainte si dupa tratament;
* Scuteste mult timp si resurse financiare, pe termen lung;
* Pot fi tratate zone mai extinse in aceeasi sedinta;
* Foarte eficienta in tratarea foliculitei!


     Dupa cum spuneam mai sus, acest concurs are trei premii, fiecare constand intr-o sedinta de epilare definitiva la axila.

     Perioada de desfasurare: 29 iulie – 19 august


     Reguli:
  • urmariti blogul Ana's Beauty Blog prin GFC (Google Friend Connect) sau Bloglovin;
  • dati like paginilor Glow Beauty Salon si Ana's Beauty Blog;
  • dati share pe Facebook acestei postari si tag-uiti trei prietene la share-ul respectiv (sa fie neaparat public);


     Disclaimer:
  • la acest concurs pot participa toate persoanele care au o adresa valida pe teritoriul Romaniei, insa tineti cont ca salonul Glow are sediul in Bucuresti; drept urmare, daca locuiti in afara Bucurestiului si castigati, transportul pana aici vi-l asigurati singure;
  • nu va inscrieti de pe conturi multiple pentru ca ma voi intalni cu fetele castigatoare si voi merge cu ele la salon; deci sansele voastre de a trisa sunt cam nule :)
  • regulile sunt doar trei la numar si cat se poate de simple; am rugamintea sa le respectati intocmai, in caz contrar veti fi descalificate.
  • Imi rezerv 48 de ore pentru a desemna castigatoarele, care vor fi extrase cu ajutorul random.org;
  • castigatoarele au la dispozitie 48 de ore pentru a ma contacta, in caz contrar voi alege pe altcineva;     Mai jos aveti formularul de inscriere. Bafta tuturor :D.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...