joi, 12 februarie 2015

Review - Pafumul "Desire" (Famous Luxury Perfumes)

     Hello, ladies.

     De-a lungul timpul v-am vorbit pe blog despre diverse produse, de la fonduri de ten la creme de fata, farduri, rujuri, oje si creme de corp. Insa niciodata nu am facut review unui parfum pentru ca, in aceasta privinta, gusturile sunt cat se poate de discutabile.
     Insa, recent, am descoperit un parfum care m-a incantat intr-atat, incat am decis sa-i acord cateva cuvinte pe blog. Este vorba despre “Desire” de la Famous Luxury Perfumes. Sa vedem despre ce este vorba.




     Producția parfumurilor Famous LuxuryPerfumes se realizează în cele mai cunoscute fabrici din Germania în domeniul parfumeriei. Pe site sunt disponibile 7 parfumuri pentru dama – cu arome fructate, florale, vanilate, orientale sau fresh - si 4 pentru barbati – oriental, fresh, acvatic si condimentat.

     Parfumul pe care il am eu, si anume “Desire”, face parte din categoria floral-fructat. Are ca note de varf para si coacaze negre, notele de mijloc sunt de iasomie, flori de portocal si iris, iar notele de baza - nuca, patchouli, vanilie si boabe de tonka. 





     Este un parfum senzual, care incita simturile si pe care l-as purta mai degraba seara decat ziua. Rezista pana la 24 de ore, nu este uleios, deci nu pateaza hainele si are o aroma atat de puternica, incat se simte in jumatate de casa fara sa fi folosit parfumul.





     “Desire” are o aroma foarte cunoscuta, si nu sunt singura care crede asta, insa I can't put my finger on it, ca sa spun asa. Oricum, este un parfum care m-a cucerit si a intrat rapid in topul preferatelor. Il puteti gasi AICI, la pretul de 156 de lei si, daca va inscrieti la newsletter, veti primi un cod de reducere de 78 de lei.

     De asemenea, am organizat pe pagina de Facebook un concurs impreuna cu Famous Luxury Perfumes. Premiul cel mare este un parfum “Desire” si un set de mostre, insa oferim si 50 de vouchere a 100 de lei fiecare. Va puteti inscrie la concurs AICI.


Cantitate: 100 ml.

Termen de valabilitate: 36 luni. 

Ingrediente:




     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).
     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  




          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...