sâmbătă, 13 septembrie 2014

Noutati de toamna de la Bioderma

     Hello, ladies.

     Toamna vine cu peisaje colorate in tonuri de mov, ruginiu, aramiu si portocaliu, vine cu bauturi calde, pulovare pufoase si, nu in ultimul rand, look-uri in tonuri inchise. Insa pentru ca machiajul sa arate impecabil, tenul trebuie sa fie ingrijit corespunzator, mai ales acum, in sezonul rece.
     Dupa cum stiti deja, unul dintre cele mai populare produse Bioderma este lotiunea micelara, ce exista pana acum in variante pentru ten gras/mixt si pentru ten sensibil/uscat. Insa toamna aceasta Bioderma s-a gandit si la tenurile deshidratate, lansand o serie de produse destinate special acestui tip de ten.




vineri, 12 septembrie 2014

Life lately...

     Hello, ladies.

     A fost nevoie de 4 ore si numeroase pauze pentru a scrie postarea aceasta. Nu ca ar fi mare filosofie, dar ma aflu in punctul in care imi pica ochii de somn, insa nu pot adormi. Initial planuiam sa va vorbesc despre mica mea escapada la munte, insa m-am razgandit si am decis ca postarea sa devina si mai personala de atat.
     Despre viata in afara blogului va povestesc mai mult pe Facebook si mai putin aici, insa au avut loc niste intamplari in ultima vreme care m-au fortat sa stau departe de blog. Sper sa nu va plictiseasca postarea aceasta si va recomand sa o savurati cu un ceai sau o cafea in fata.



joi, 11 septembrie 2014

Swatch and review: Masca de par Oyster

     Hello, ladies.

     Produsele Oyster sunt destul de laudate prin blogosfera si, cum era de asteptat, le-am trecut si eu pe wishlist sperand sa le pot testa intr-o zi. 
     Ocazia a venit in urma cu cateva luni, cand elevina.ro m-a contactat si mi-a propus sa testez cateva produse. Unul dintre acestea este si o masca de par de la Oyster, care se lauda ca poate consolida structura parului.
     Eu am testat masca, iar acum va vorbesc si voua despre ea. 



luni, 1 septembrie 2014

NOTD: Last drop of summer

     Hello, ladies.

     Nu ar fi prima oara cand lipsesc o perioada mai lunguta de pe blog, insa de data aceasta absenta nu a fost voita, ci fortata. In caz ca nu ati vazut anuntul meu de pe Facebook, va anunt ca laptopul meu si-a dat obstescul sfarsit. Stiam de ceva vreme ca nu mai are mult, insa speram sa reziste pana reusesc sa iau unul nou. In sfarsit, s-a intamplat, m-am intristat si-am zis ca o sa cumpar unul nou. Planurile s-au schimbat si trebuie sa mai aman momentul, insa am noroc de un sot IT-ist care a reusit sa puna la punct un laptop mai vechi, dar bunut, si care o sa reziste ceva vreme.
     That being said, it's fucking good to be back. Mi-a lipsit contactul cu voi si mi-a fost tare dor de "oaza mea de liniste", locul unde evadez cand vreau un alt tip de relaxare. Sa stiti ca nu am stat degeaba cat am lipsit, ci am facut poze pentru diverse postari si v-am pregatit si cateva surprize. But all in good time, my beauties, all in good time.
     Sa trecem la postarea de azi. Vreau sa va prezint ultima manichiura "de sezon" pe care am purtat-o caci, dupa ce am deat jos modelul acesta, am trecut la culori mai tomnatice.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...