luni, 3 februarie 2014

NOTD - Galaxy nails (February Challenge)

     Hello, ladies.

     Sunt tare fericita ca astazi dau startul unei noi provocari in materie de nail art, caci astfel am ocazia nu numai sa va arat modele noi si variate, ci si sa vi-o aduc in atentie pe colaboratoarea mea. Este vorba de nimeni alta decat Joice, de la The Makeup Freak care, dupa circa un an de pauza, a revenit la nail art-uri. Ma bucur ca te-am convins sa iei parte la provocare si sa faci iar modele.
     Prima tema din lista este sa facem "galaxy nails" si va invit sa vedeti ce ne-a iesit.


     Tema aceasta mi-a dat ceva batai de cap, iar asta pentru ca n-am mai facut niciodata "galaxy nails". Asa ca am descarcat cateva zeci de poze, mi-am ales cateva pentru inspiratie, mi-am luat vreo 15 oje si top coat-uri langa mine si-am pornit la treaba. E munca de chinez batran, va spun eu, dar merita efortul.
     In prima faza nu am fost multumita de rezultat, insa am lasat deoparte auto-critica inutila si-am realizat ca, pentru o prima incercare, au iesit chiar misto.
     Sper sa va placa si voi. Va las cu pozele si un colaj cu majoritatea ojelor folosite.
     Nu uitati sa treceti si pe la Joice si sa vedeti galaxia minunata de pe unghiile ei.


     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below or my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com).

     Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii sau adresa de mail.  

          Kisses and always be beautiful

              Va pup si fiti frumoase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...