luni, 28 iulie 2014

The Alphabet Nail Art Challenge - M for... Mermaid

     Hello, ladies.

     Planurile mele din weekend au fost date rau peste cap, drept urmare postez cu doua zile intarziere fata de celelalte fete. Initial aveam o alta manichiura facuta pentru tema aceasta, insa ieri dimineata m-am razgandit si-am ales alt model.
     Mi-a placut atat de mult incat la mana dreapta am facut acelasi model, aceasta fiind manichiura pe care o voi purta saptamana aceasta. Sper sa va placa si voua la fel de mult.




marți, 22 iulie 2014

Noutatile verii de la Yves Rocher

     Hello, ladies.

     Brand-ul Yves Rocher m-a cucerit in urma cu aproximativ 10 ani, prin intermediul fondului de ten crema la borcanel, un produs care imi place si astazi. Cu timpul, au castigat teren diverse produse, de la gelurile de dus "Jardin du monde" la rujuri, rimeluri si produse pentru ingrijirea corpului si a fetei. Pot sa numar pe degete cand un produs de-al lor nu mi s-a potrivit si, oricum, l-am inlocuit imediat cu un altul, tot Yves Rocher, care sa se muleze nevoilor mele.
     Yves Rocher primeste o mare bila alba din partea mea si pentru ca, in mod constant, isi imbunatateste si-si imbogateste in mod constant gama de produse. Astazi vreau sa va vorbesc despre noutatile pe care Y.R. le aduce in vara aceasta.


Sursa foto


luni, 21 iulie 2014

Swatch and review - Catrice "Crushed Crystals" L.E.

     Hello, ladies.

     I have about 300 nail polishes and almost half of them are from Catrice: simple, duo-chrome, holo, glitters or special effect top coats, you name it and I have it. The only ones missing from my pretty Catrice collection were textured polishes, but this stopped to be "problem" about a month ago. Embracing the concept "go big or go home", I purchased the entire "Crushed Crystals" L.E, I tested it and now I'm gonna tell you what I think about it. 

     Am in jur de 300 de oje, iar aproape jumatate din ele sunt de la "Catrice": simple, duo-chrome, holografice, glittere sau top coat-uri cu un finish special. Singurele care lipseau din colectie erau ojele texturate, insa recent am rezolvat si "problema" aceasta. Mergand pe principiul "go big or go home", am cumparat toata colectia de oje "Crushed Crystals", editie limitata. Am testat aceste oje si m-am gandit sa va vorbesc despre ele, mai ales ca, recent, produsele Catrice au ajuns si in Romania, incluzand aceasta colectie.





duminică, 20 iulie 2014

The Alphabet Nail Challenge - L for... Love, letters and lace

     Hello, ladies.

     Fie ca de vina sunt oboseala, lipsa de chef sau o stare de spirit proasta, mi s-a intamplat de multe ori sa dau gres cu o manichiura sau un machiaj. Insa niciodata ca ieri, cand am incercat cinci modele diferite de manichiura pentru aceasta provocare. La un moment dat mi-a sarit tandara rau si am lasat-o balta, sperand ca astazi lucrurile sa mearga ceva mai bine.
     Spre norocul meu, modelul mi-a iesit astazi, desi nu sunt pe deplin multumita de rezultat. Dar macar am avut ce poza si va arata.



marți, 15 iulie 2014

5 dresses to wear at weddings this summer

     Hello, ladies. 

      Summer may be a time for sunbathing and times of relaxation on the beach, but it's also the wedding and party season. No matter if you are the maid of honour or a simple guest, from the moment you are invited to the wedding / party you are in the search for the perfect dress.
      It can be quite challenging to find THE dress therefore, in order to give you a helping hand, I chose a few affordable and sexy homecoming dresses for you, hoping they will inspire you.

LOTN - Thirty and sultry

     Hello, ladies.

     Anul acesta schimb prefixul. Nu ma sperie lucrul acesta, insa nici nu ma incanta in mod special, iar sentimentul care ar descrie cel mai bine ce simt este "nelinistea". Nu va pot spune de ce simt asta, dar stiu ca ma face sa-mi doresc schimbari pe toate planurile. Am inceput cu ce e mai usor: cu mine. Mi-am schimbat tunsoarea, culoarea parului, stilul de machiaj si nu ma voi opri aici.
     Machiajul de astazi l-am realizat dupa ce am vazut, pentru a enspea oara, filmul "13 going on 30", folosind ca inspiratie citatul "Thirty, flirty and thriving".




sâmbătă, 12 iulie 2014

The Alphabet Nail Art Challenge: K for... Kitties

     Hello, ladies.

     I've wanted since forever to do a cat inspired manicure, but since I suck at freehand nail art, I just waited until I got my hands on a stamping plate with cats. Today's challenge was the perfect ocassion to use my new "cats" plate and, because the theme is a "K" manicure", I decided to call this nail art "spoiled kitties". 

     Imi doresc de cand lumea sa fac o manichiura inspirata de pisici dar, pentru ca nu-s buna deloc la freehand nail art, a trebuit sa astept pana cand am reusit sa pun mana pe o placuta cu pisicute. Provocarea de astazi a fost ocazia perfecta pentru a pune la treaba matrita cu pisici si, pentru ca tema este o manichiura cu "K", am decis sa denumesc modelul "spoiled kitties".



Swatch and review: Rimmel Apocalips - 303 Apocaliptic

     Hello, ladies.

     Sper sa-mi dati dreptate cand spun ca s-a format o mica isterie cu privire la Rimmel Apocalips. Tin minte ca prima data cand am auzit despre ele a fost acum mai bine de un an, cand inca nu ma intorsesem in Romania si, acolo unde stateam, nu aveam produse Rimmel. Culmea, desi imi doream destul de mult un Apocalips, nici cand am revenit in tara nu m-am grabit sa iau unul. Am tot avut alte prioritati si-am tot amanat sa-mi iau unul, pana cand am zis ca nu se mai poate asa si trebuie sa am si eu un unul.
     De curand am intrat in posesia unui Apocalips, l-am testat, iar astazi vreau sa va vorbesc despre el.




joi, 10 iulie 2014

Swatch and review: Trusa Profesionala de Blush-uri si Iluminatoare 26 nuante

     Hello, ladies.

     Nu sunt cea mai ordonata persoana din lume si cateodata chiar n-am chef sa fac ordine la cosmetice insa, cu toate acestea, nu suport sa stiu ca am o multime de produse imprastiate pe rafturi sau prin sertare. Cu fardurile n-am probleme, caci detin doar 3-4 mon-uri, iar restul sunt palete, pe care le asez una deasupra celeilalte pe un raft. Rujurile stau intr-un cos, concealer-ele si fondurile de ten intr-un borcanas special, iar rujurile au cosuletul lor. Insa cel mai tare ma enerveaza blush-urile, caci majoritatea sunt individuale. Am si truse de cate trei blush-uri, care sa spunem ca-mi usureaza viata. Dar spuneti voi drept, nu-i mai misto cand ai o paleta cu "de toate"?
     Gagici, astazi vreau sa va prezint o astfel de trusa, una ce contine bronzere, blush-uri si iluminatoare. Suna bine, nu?




marți, 8 iulie 2014

Bioderma vine in ajutorul tenului intolerant - Sensibio Torelance Plus +

     Hello, ladies.

     Daca imi plac cel putin doua produse care poarta acelasi "nume", atunci in mod clar brand-ul respectiv isi va face loc printre preferatele mele. Detin o multitudine de creme, demachiante, serumuri, masti  de la diverse brand-uri, toate imi plac in aceeasi masura si le folosesc prin rotatie, in functie de anotimp, necesitati etc.
     Unul dintre aceste brand-uri este Bioderma, care m-a cucerit exact in urma cu doi ani cu deja faimoasa lotiune micelara, a mea fiind pentru ten sensibil (review AICI). De atunci, mi-au trecut prin maini diverse produse pentru ingrijirea tenului si a corpului, fara sa ma dezamageasca vreunul dintre ele. De aceea, ma bucur sa va anunt ca Bioderma a lansat recent pe piata un nou produs pentru ingrijirea fetei, destinat unui ten delicat ca o mimoza: celui intolerant.



sâmbătă, 5 iulie 2014

The Alphabet Nail Art Challenge - J for... Jeans

     Hello, ladies.

     Cand termin de facut manichiura pentru o provocare, ma si gandesc ce model pot / trebuie sa fac pentru urmatoarea saptamana. Insa de data aceasta totul a mers ca pe roate si, inca de cand am inceput provocarea, am stiut ce model voi face pentru litera J si ce oje voi folosi.
    



vineri, 4 iulie 2014

Swatch and Review: Sleek "Pink CALIFORN.I.A" Blush by 3 palette

     Hello, ladies.

     Nu sunt o fana a fardurilor mono, mi se pare mai comod sa lucrez cu palete decat sa stau sa insir enspe mii de recipiente pe masa de lucru. De ceva vreme acelasi lucru este valabil si pentru blush-uri / bronzere / iluminatoare. Am adunat destule produse tip mono din aceasta categorie, iar cand sunt pe graba ma cam incurc in ele. Drept urmare, am inceput sa "colectionez" si truse de blush-uri &Co., iar astazi vreau sa vorbesc despre una dintre ele.
     Va prezint un set de 3 blush-uri de la Sleek, in nuante perfecte pentru vara.





miercuri, 2 iulie 2014

NOTD - Champagne and glitter (swatch & review)

     Hello, ladies.

     Am primit recent un colet marisor de la o prietena de peste hotare si, cum era de asteptat, cele mai multe dintre produse sunt oje. Nu le-am numarat, insa cred ca sunt vreo 30 de oje si glittere, asta fara sa mai pun la socoteala diversele accesorii pentru nail art. Am reusit sa fac swatch-uri la aproape jumatate dintre ele si am in plan ca in acest weekend sa le termin si pe restul.
     Astazi dau startul acestei serii de swatch-uri si va prezint un superb glitter de la Essence.




marți, 1 iulie 2014

Swatch and Review - Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC24

     Hello, ladies.

     Multe prietene imi spun ca sunt in cautarea rujului rosu perfect: sa fie cald, sa fie rece, mat, lucios, sa bata spre burgundy, sa aiba tenta de corai si lista poate continua. Ei bine, eu nu sunt asa. Pentru mine, rosul perfect variaza in functie de ocazie, moment la zilei, tinuta dar, mai ales, stare de spirit.
     Majoritatea expertilor ne indeamna sa adoptam un machiaj simplu si in tonuri cuminti pe timpul zilei, insa I don't like to play by the rules. At least not when it comes to makeup. Drept urmare, port ziua un ruj rosu cu aceeasi usurinta cu care as purta un smokey. Unul dintre aceastea este DC24 de la Flormar, despre care o sa va vorbesc astazi.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...