miercuri, 28 noiembrie 2012

Swatch & Review - Sleek Ultra Mattes Brights (ro only)



     Hello, ladies.

     Stiu ca v-am intoxicat cu review-urile, mai ales in ceea ce priveste paletele Sleek, insa am ramas mult in urma cu recenziile si incerc din rasputeri sa ajung la zi cu ele. Ca sa-mi fie mai usor, m-am gandit sa grupez review-urile in functie de firma / categorie si voi strecura, din cand in cand, cate un machiaj sau o manichiura. Cu exceptia celui de astazi, mai am pe lista inca trei produse Sleek, iar apoi voi trece la alta firma. Nu vreau sa dezvalui prea multe, dar ca sa va faceti o idee va spun ca voi mai prezenta pe blog  fonduri de ten, pudre de fata, produse pentru buze, baze de machiaj pentru ochi and so on. Daca va plictisiti just let me know :D.
     Revenind la subiectul de astazi, dupa cum ati vazut deja in titlu astazi am sa va vorbesc despre Sleek Ultra Mattes Brights.



luni, 26 noiembrie 2012

Castigatoare "Pimp my blog Competition"



     Hello, ladies.

     Concursul “Pimp my blog” s-a incheiat de circa o saptamana si, desi promisesem ca anunt castigatoarele in decurs de 48 de ore acest lucru mi-a fost imposibil. Unu efectiv nu am avut timp, puteam sa ma dau si de trei ori peste cap si nu aveam cum sa fac rost de timp. Si doi – a trebuit sa analizez foarte bine propunerile voastre. 




     Ceea ce ma aduce la alt punct al postarii. Toata ideea concursului a fost sa-mi dati o idee de tema, banner si/sau un header. Adica sa-mi prezentati ideile voastre concret, sa-mi trimiteti link-uri cu teme, mail-uri cu bannere si/sau headere. Pe langa faptul ca am avut 22 de inscrieri (ca deh, daca se dau premii pe munca nu ne bagam, preferam like&share, ca e mai simplu, nu ne punem neuronul la contributie), raspunsurile unora dintre voi m-au dezamagit crunt. Exemple: “imi plac culorile roz, mov, rosu si negru, sa ai blogul cu trandafiri, dar nu baga in seama ce spun eu, tu fa cum vrei” sau “poti sa pui o poza cu tine, ceva ce-ti place tie si sa te reprezinte”. De fapt, ultimul exemplu a fost unul dintre cele mai frecvente raspunsuri. In timpul concursului v-am spus de multe ori pe FB ce vreau de la voi, dar eu am zis, eu am auzit.

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Swatch & Review - Sleek Ultra Mattes Darks (RO only)



     Hello, ladies.

     Am salivat dupa aceasta paleta (la care se adauga SleekUltra Mattes Brights) inca de cand au fost anuntate prima data de cei de la Sleek. Farduri perfect mate, majoritatea dark, doar cateva culori mai deschise – numa’ bune pentru blenduirea celorlalte nuante: tonuri de mov, albastru, indigo, crem, gri, dar si un alb.  De cum am vazut-o am stiut ca este o paleta perfecta pentru a fi folosita iarna, cand eu prefer machiajele mai dark si in nuante cat mai mate cu putinta. Un alt motiv pentru care am considerat-o un must a fost ca mica mea colectie de farduri (ca sa fiu modesta :D) ducea o lipsa acuta de farduri mate.
     Cand au aparut in vara Sleek Ultra Mattes, nu stiu cum am reusit dar le-am ratat. Insa cand Makeup Shop le-au relansat in toamna, am zis “ale mele vor fi” :D. 
     Si uite asa incep eu sa vorbesc (in speta, sa scriu) si uit sa ma mai opresc si sa trec la subiect. Adica swatch and review Sleek Ultra Mattes Darks.




joi, 22 noiembrie 2012

Swatch & Review - Sleek Bad Girl (RO only)



     Hello, ladies.

     Sunt un mare fan Sleek, asta este clar. Unele palete imi plac la nebunie, altele nu-mi “spun” nimic, pur si simplu nu mi se potrivesc, iar altele imi fac cu ochiul, insa nu sunt sigura daca le vreau sau nu. Este si cazul paletei Bad Girl. Imi placea, o admiram la alte bloggerite si mi-o doream, insa in acelasi timp ma gandeam ca parca sunt prea multe culori inchise. Intr-un final am zis “fie ce-o fi, mi-o comand si daca nu-mi place, atunci asta este”.
     Drept urmare am cumparat-o, am folosit-o, m-am indragostit de ea, iar acum a venit vremea sa fie prezentata pe blog.




sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Castigatoare Giveaway "Twilight - Breaking Dawn Part 2"

     Hello, ladies.

     Stiu stiu, lipsesc nepermis de mult, insa chiar nu am ce face :(. Va spun sincer ca abia astept sa revin acasa si sa-mi reiau programul normal, pentru ca am multe sa va spun, sa va arat si sa va prezint.
     Insa pana una-alta, ar trebui sa pun punct suspansului si sa anunt castigaatoarea giveaway-ului cu produse Essence.

     Random a ales numarul 15...




     Adica Andra Katerina.




     Felicitari, draga mea, ai 48 de ore la dispozitie sa ma contactezi, in caz contrar voi alege o alta castigatoare.



     For any questions, requests or/and critics, please don’t hesitate to contact me using the comment section below, my email addresses (ana.s_beautyblog@yahoo.com / ana.s.beautyblog@gmail.com) or on Yahoo Messenger (ana.s_beautyblog@yahoo.com).
 
       Pentru intrebari, propuneri si/sau critici, ma puteti contacta folosind sectiunea de comentarii, adresele de mail sau pe mess. 
                       Kisses and always be beautiful
                              Va pup si fiti frumoase

joi, 15 noiembrie 2012

Makeup challenge - Accepted


     Hello, ladies.

     I’m back with a new with a new collaboration between bloggers. Until now, we had as themes sparkle, different colors or cheap shopping. Well, this time the challenge is to recreat a makeup.
     KatOsu, the chick who’s makeup serves as inspiration, used Sleek Darks and Brights, and I was lucky enough to receive the palettes in time to use the exact eyeshadows.

     Am revenit cu o noua colaborare intre bloggerite. Pana acum, am avut ca teme sclipiciul, diverse culori sau cumparaturi ieftine. Ei bine, de data aceasta provocarea consta in reproducerea unui machiaj.
     KatOsu, tipa care ne serveste drept inspiratie, a folosit Sleek Darks si Brights, iar spre norocul meu le-am primit si eu la timp pentru a reproduce machiajul folosind exact aceleasi farduri. 



luni, 12 noiembrie 2012

NOTD - Magnetic emerald


     Hello, ladies.

     I’m starting the week with a new manicure. Last weekend I did a couple of manicures that I waanted to show it to you on the blog, but I dropped the idea because I didn’t really liked them. So last night I used one of my favourite nail polishes: Kiko Magnetic 706. It’s a gorgous emerald green, which complements my skin and never fails on me when I want my nails to stand out. 

     Incepem saptamana cu o manichiura. Weekend-ul trecut am facut doua modele cu gandul sa vi le arat pe blog, insa nu am fost multumita de rezultate asa ca am renuntat la acele postari si, aseara, am pus “la treaba” una dintre ojele mele preferate: Kiko Magnetic 706. Este un verde-smarald intens, care se potriveste de minune cu pielea si care ma ajuta sa nu dau niciodata gres cand vreau manichiura frumoasa si de efect.





vineri, 9 noiembrie 2012

Swatch & Review - Sleek Sunset


     Hello, ladies.

     The other day I was rearranging my eyeshadows, palettes + monos, to see which I wanna use this autumn / winter, which should be given away and so on. During this “process” I realized that I have 11 Sleek palettes. I can remember how happy I was when I received my first Sleek, Acid that is, and I feel the same joy everytime I buy a new Sleek.  What can I say “once you go Sleek you can never go back”, this palettes can be addictive :)).
     Anyway, I realized that I haven’t show you some of my Sleek palettes and that I had to do something ‘bout that. As you voted on Facebook, today I’m gonna talk to you about Sunset.

     Zilele trecute faceam “inventarul” fardurilor, palete + mono-uri, sa vad pe care sa le folosesc in anotimpul rece, care ar trebui date s.a.m.d. In timpul acestui “proces” am realizat ca am nu mai putin de 11 palete Sleek. Parca tin minte si acum cat de fericita eram cand am intrat in posesia primei Sleek, anume Acid, si va spun sincer ca aceeasi bucurie o am si acum de fiecare data cand imi cumpar una noua. Ce pot sa spun “once you go Sleek you can never go back”, paletele astea creeaza o dependenta :)).
      Anyway, aranjandu-mi paletele Sleek am constat ca unele dintre ele inca n-au fost prezentate pe blog si am decis ca e cazul sa iau masuri. Am supus la vot pe Facebook si ati decis ca prima oara sa va arat Sunset.





miercuri, 7 noiembrie 2012

Swatch & Review - Flormar Duo-Chrome, m-ai dezamagit! (RO only)


     Hello, ladies.

     Sunt convinsa ca majoritatea ati auzit de Flormar. Dintre toate produsele lor, cred ca ojele sunt cele mai faimoase: sunt ieftine, sunt bune, gasiti toate culorile pamantului si rezista binisor pe unghii.
     De curand, Flormar a lansat pe piata o noua gama de oje, si anume duo-chrome. Stiti voi, ojele acelea care fac “ape”, care isi schimba nuanta in functie de cum bate lumina. Eu deja am doua astfel de oje de la P2 si Catrice si ca am fost mai mult decat nerabdatoare sa incerc si varianta celor de la Flormar, mai ales ca-mi plac ojele lor, in general. Drept urmare, cand tata m-a anuntat ca-mi trimite un pachet de acasa l-am trimis sa-mi cumpere doua oje duo-chrome Flormar: DC03 si DC07.
     Le-am testat si astazi va spun parerea mea despre ele.




marți, 6 noiembrie 2012

LOTD - Four shades of grey

     Hello, ladies.

     I promised you I'll show a look using the GOSH palette and here's me keeping my word. Although the quad is recommended to be used for a smokey eyes look, I decided to do a day makeup with it. It's an easy and fast to do eye makeup, which takes about 10 minutes, when you're in a hurry, you wanna get out the door asap, but you still wanna wear some makeup. 
    I reviewed the palette HERE and I forgot to add in there that this quad is perfect for a full eye makup. The black eyeshadow can be used as eyeliner, as you'll see in the pictures below, and if you add some lipgloss and mascara you're ready to go (of course, after you've applied foundation, powder, blush etc).

     V-am promis un machiaj cu paleta GOSH si iata ca ma tin de cuvant. Desi pe quad scrie ca fardurile sunt potrivite pentru smokey eyes, eu am decis s-o folosesc pentru a crea un look de zi. Un machiaj rapid, facut in circa 10 minute, cand esti pe graba, nu stii cum sa iesi din casa mai repede, dar nici nu te induri sa pleci nefardata.
     Review-ul paletei il gasiti AICI si ce am uitat eu sa spun atunci este ca acest quad este perfect pentru un machiaj complet. Fardul negru poate fi folosit cu succes pe post de eyeliner, asa cum veti vedea in pozele de mai jos, iar daca adaugati rimel si un gloss sunteti gata de iesit pe usa (bineinteles, dupa ce ati aplicat fond de ten, pudra, blush etc).
 




luni, 5 noiembrie 2012

NOTD - A clasic french


     Hello, ladies.

     I love nail polishes, that’s a fact. Nude, colored, dark, sparkly or not, flakies or toppers with different effects, I can’t get enough of them and I want them all. Still, my all time favourite manicure is the clasic french. I think it’s an elegant, simple but beautiful manicure, suitable for any occasion and any outfit.
     Ok ok, it is a nice manicure and all that, but it’s pretty difficult to do it. You need a very steady hand to draw that beautiful straight line, or else the whole thing it’s ruined. I’ve tried the special french stripes (forgot they’re name :D) and even a nail polish with a very thin brush, like a niddle, but I didn’t like the results. Well, imagine how happy I was when I discovered at P2 a nil polish with a special brush for french manicure. Wanna know how good it is? Keep reading. 

     Imi plac ojele, asta este clar. Nude, colorate, dark, cu sclipici sau fara, flakies sau cu diverse efecte, nu ma satur de ele si le-as vrea pe toate. Cu toate acestea, manichiura mea preferata ramane clasicul french. Mi se pare o manichiura eleganta, simpla, dar de efect si care poate fi asortata absolut oricarei ocazii si oricarei tinute.
     Bine bine, o fi ea o manichiura frumoasa si toate cele, insa e cam greu de facut. Ai nevoie de o mana extrem de stabila ca sa trasezi o dunga dreapta si perfecta, altfel totul se duce pe apa sambetei. Am incercat eu benzile speciale pentru french si chiar si o oja cu o pensula subtire cat un ac, insa rezultatele nu mi-au placut. Ei bine, imaginativa ce fericita am fost cand am gasit la P2 o oja cu o pensula speciala pentru french. Vrei sa aflati cat este de buna? Cititi in continuare.





Colaborare - Cumparaturi de 20 de lei (RO only)


     Hello, ladies.

     Incepem saptamana cu o noua colaborare intre bloggerite. Un proiect mai special, care nu implica manichiuri, culori sau machiaje. Ce trebuie sa facem? Sa va aratam ce si cate putem cumpara cu 20 de lei.
     Sa va spun sincer, initial n-am vrut sa “intru” in aceasta colaborare, pentru ca nu stau in tara, iar aici 20 de lei inseamna nici mai mult nici mai putin de 4.47 euro. “Ce-as putea cumpara de banii astia?” – mi-am spus eu, cand pana si un pachet de tigari costa 5 euro. Ei bine, pana la urma exact asta este provocarea, asa ca am acceptat-o.
     Iata ce am reusit eu sa achizitionez cu 20 de lei.



duminică, 4 noiembrie 2012

Swatch & Review - Gosh smokey eyes palette 01 BLACK


     Hello, ladies.

     Recently I received from GOSH four products, in order to test them: a BB Cream, an eyeshadow palette and two mascaras. I already talked to you about the BB Cream HERE and today I’m gonna review for you the four-color eyeshadow palette.


     De curand am primit spre testare de la GOSH patru produse: un BB Cream, o paleta cu patru farduri si doua rimeluri. BB Cream-ul vi l-am prezentat AICI, iar astazi a venit randul paletei sa apara pe blog.
     Sunt convinsa ca ati vazut deja multe review-uri si swatch-uri la aceasta paleta, dar nu cred ca inca o postare de genul ar strica.



 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...